The voice, the voice kids jury bekend!

John de Mol onthult coaches The Voice Kids gezien bij RTL 4 Boulevard en gelezen in de telegraaf (leukste opmerking was de aanmeldingen de site ging dicht na maar liefst 17000!!! aanmeldingen maar John ontvangt elke postzakken vol, dat beloofd wat)

AMSTERDAM – John de Mol heeft vrijdagavond bekend gemaakt wie de coaches worden in The Voice Kids.

Nick en Simon, Marco Borsato en Angela Groothuizen zullen de jonge talenten tussen de 6 en 14 jaar oud begeleiden in de zangwedstrijd. Dit maakte John vrijdagavond bekend in RTL Boulevard.

“Het zijn dezelfde coaches als in The Voice of Holland, alleen doet Roel van Velzen niet mee. “Hij heeft zijn zwangere vrouw beloofd dat hij enkele weken vrij zou zijn.” Inmiddels hebben al meer dan 17.000 kinderen zich aangemeld voor The Voice Kids. John: “Nu de inschrijving online is gesloten, komen er nog elke dag postzakken binnen met heel veel aanmeldingen.”

RTL 4 zendt vanaf 27 januari de kinderversie uit van TVOH. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

2 thoughts on “The voice, the voice kids jury bekend!

  1. Haai ik doe mee met the voice kids maar ik wil het niet kan iemand mij pleaaasse uitschrijven mijn ouders weten er niet eens van !!

    Like

    1. Leuk voor je, maar dat moet je zelf doen Karin Plugge bovendien ben je ouder dan 18 jaar en zit je dan de boel te belazeren. IP adresje

      Like

Comments are closed.