Paypal misbuikt privacy en overtreed bank en ruineerd klanten

Skrill…….. is zoveel beter mert Payoneer as Paypal. Ik ben mijn paypal account kwijt geraakt, erg pijnlijk een deel van http://mil-isa.com draaide erop voor ontvangsten van credit cards etc op je business account.

De reden ga er effe voor zitten is erg bizar Paypal wil hun core business veranderen. Het online deel gaat eraf binnen nu en 2 jaar ze willen een echte bank woren. Betalen met je mobiel aan de kassa dus het systeem wijzigd. Online claims en chargebacks komt te vervallen. Ze gebruiken nu alle illegale spysoftware om de accounts gevoelig voor claims en chargebacks te wippen.

Zoals velen hebben jullie een account. De regels zijn zo streng geworden dat je in een account maximaal 2 claims mag indien en van een klant die 2 chargebacks doet ‘geld terugvraagt levert je al een beperkt account op (ontvang kan en een withdraw de rest vd functies worden beperkt.

Mijn probleem begon nadat ze een 2de account haden gevonden althans dat dachten ze. Dit had ik ook maar gesloten in 2015 nadat ik restricties kreeg nav een oplichter. Paypal deed er niets mee’ branche was niet bescherm, mijn account werd gelimiteerd. Mbv een medewerker kon ik het echter sluiten. Oktober 2015.

Je mag GEEN 2 accounts hebben!!! Zo doen op dit moment op grote schaal onderzoek daarnaar.

In mijn probleem lieten ze na 2 dagen dreigen en ik ontving de mail dat ik een fraudeur was. Ik was woest natuurlijk. Belde op en werd zelfs bedreight! Ik zou op de zwarte lijst komen en nooit meer een betaaldienst ala paypal kunnen vinden. Ze zouden me weigeren.

Op wikipedia staat dat ze all transacties monitoren met software. Dat mag op zich. Echter niet met spysoftware. Denk privacy.

I

n mijn gevecht per email ontving ik ineens een terugbounch mail van onderstaand Weixan.

Hij werkt voor Dashfield. Een grote jonge in spyware. Elke klant wordt ala NSA gescheckt.

Uit het onderzoek bleek dat klanten van een grote klant die mij via rechtstreekse betalingen via klanten bij mij komen dat 72% klanten zijn die potentieel voor 60% van elke aankoop van service via een medium/psychic line hub geld na dagen terugvragen. Jawel chargeback. De firm Bitwine weet dit. 45% vd advisors hebben een gelimiteerd account en verkiezen deze na 4 chargeback. Van mijn klanten waren zelfs 89% klanten die dit elke maand 3 of 4 keer doen. Maar ipv het sluiten van die accounts sluiten ze de business accounts van mensen die service verlenen. Ik heb in 1 sessie tijdens de chat een refund gegeven.

De illegale software van Dashfield het programma ‘Vanguard last het als chargeback. Ik kreeg een waarschuwing zonder uitleg. 1 dag beperkt account. 1.5 week geleden gebeurde her weer. Jawel weer een beperking.

Ik legde het paypal uit in plaats van een antwoord werk mijn account gesloten zonder pardon en verlies ik 50 euro per dag!!! Vanguards algoritme had berekend dat een refund hetzelfde is als chargeback en dat waseinde oefening. Bedrijf in maanden opgebouwd begon goed te lopen is kapot omdat 4 rotte appels waren aangetroffen.

Hoe is het mogelijk dat een bedrijf zoveel macht heeft? Dat ze goede bedrijven wippen om een rotte appel die ze overlaten om te zoeken met illegale software! Met mij er inmiddels meer dan 1 miljoen bedrijven moesten stoppen.

Papal heeft een banklicentie in Luxenburg moet dus de bankwet volgen.

Maar elke regel overteden ze.

Deel dit aub zeker aan newsstreams, kranten. Dit moet gestopt worden!