Complotten is in ‘Munchen’ 

David Sonboli of Ali Sonboli of Ali David Sonboli of Ali Sonboly of Ali David Sonboly of David Sonboly. 

Kort gezegd David S. 

Volgens de Politie en Openbaar Ministerie is dat de naam. Een jongen van 18, psychisch in de war. Opgenomen geweest in 2015 (2 mnd) en nu nog in het buiten traject. In het bezit van foto’s van de schietpartij in 2009 van Tim K te Winnimden Duitsland. 

Ze vonden op zijn pc tot nu toe een manifest en recherche werk naar o.a. Breivik en meer schietpartijen op jongeren/schoolgangers. Hij had een boek over dit soort incenten.

Afkomst Duits IRAANS

Dat laatste zorgt voor ophef en commotie. De Politie is er niet in geslaagd om de daad te wijten aan een politieke of religieuze achtergrond dus gaan we zoeken naar een motief.

Immers he Ali klinkt best lekker toch? Joh moslim…. dus of mmm christen? 

Er worden foto’s geplaats van een jongen die Ali Sonboli heet op twitter uit 2014 gemaakt in een Islam kamp of beklimming van een berg 1 dag. Dus is het de Duitse schutter. Hij lijkt erop toch? De ontdekker zelf zegt heel stellig ‘Ali woonde pas 2 jaar in Duitsland’ maw hij kon rustig voorafgaand aan de ‘vlucht naar het westen’ even op kamp. Dat David in 2012 al klaagt op school over pesten wordt niet genoemd. Toch raar dat mensen meegaan in dit verhaal. David woont aantoonbaar in Duitsland maar moet nog vluchten met zijn ouders?

Dat de Politie hem David blijft noemen nadat social media jagers hem de naam Ali David Sonboli gaven knaagt erg diep. Ali was een nickname zelfs David was een nickname. Feit is dat hij toch echt David Sonboli heet. Maar men zal op zijn identiteitsbewijs vragen om daarna nog verder te complotten. 

Men zegt dat hij best wel rechts was. Mensen die hem kennen. Soms had hij harde racistische uitpraken. Hij was boos op de agressie van mensen rondom IS aanslagen. Voelt zich aangevallen wellicht opgejaagd. Hij is Duitser zegt hij op video. Hij verheerlijkte aanslagen op scholen. 

Kan een Iranier wel rechtse ideeen hebben? 

Zover zijn we al. Duits zelfs geboren in Duitsland gaan we totaal aan voorbij. We blijven spitten dit moet Islam radicalisering zijn. 

Maar wat nu als het niet zo is?

En in die impasse zitten we nu althans vlgs social media. We weten niets van de dader dus liegt de Politie. Dit is een enge situatie let op! WIJ dicteren de Politie letterlijk en worden boos als ze niet toegeven aan de wens van twitter en blogs! Als de Politie zegt ’tis David’ worden we boos immers hij heet Ali! Er werd Allahuh Akbar geroepen hoor zegt een dame die op het toilet zat. Het leek op iets wat ze kent. Dus riep hij dat! 

De feiten dan:

* 22-juli 2016 rond 18 uur wordt er geschoten bij een winkelcentrum in Munschen. Voor de Mc Donalds schiet 1 schutter om zich heen

* 8 mensen waaronder veel jongeren worden gedood 

* 35 raken gewond waaronder 3 zeer kritiek 10 zwaargewond

* de schutter pleeft zelfmoord ongeveer 1 km verderop bij het station

*zijn naam David S 18 jaar oud afkomstig uit Munchen Duits Iraanse afkomst

* via een facebook profiel riep hij mensen op naar het winkelcentrum te komen. Het profiel identiek aan een bestaand profiel zou nep of gehacked zijn.

*het wapen is gekocht via het darkweb het is een Clock 17

* 57 hulsen zijn er gevonden en 300 kogels in zijn rugzak

*hij had een manifest geschreven

*was ruim 1 jaar bezig met het plannen van zijn ‘daad’

*was in Widdingmden geweest om school aanslag Tim K te bezoeken. Had foto’s gemaakt + gerecheerd op Breivik + had een boek over school + jongeren die moorden plegen. 

*speelde veel geweldadige games gebruikte nicks als ‘Hass-Amoklaufer’ 

*werd gepest+ is opgenomen geweest voor 2 mnd in een instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg werd nog behandeld maar het is niet zeker of hij medicatie slikte

*motief????????

En dat laatste steekt. Geen motief geen brief slechts weer een manifest. IS heeft het niet opgeiist dus en velen willen de daad ergens aan koppelen. Het liefst iets met Moslims dat past wat beter in onze islamofobische denkwijze. 

Wat nu als het gewoon een loner was bij wie iets geknapt in zijn hoofd omdat hij idd gepest werd? Zijn we nog bereidt dit toch erg voor de hand liggende scenario te accepteren?

Ik vrees van niet…..