ESC2016 jury rel ‘Netherlands & Armenia on TV ( Russian Jury)’

Het filmpje gemaakt door een Russisch jurylid is DE rel. Het mag niet. Je filmt de generale niet en ook de jury niet. Maar ja elke editie heeft een schandaal. Toch? En juist daarom willen we het weten.

Waar het vroeger nog om het lied ging gaat het nu om de ‘act de presence’. Hoe wilder hoe beter. De presentie moet het doen. Ook de zangkwaliteit is niet meer belangrijk wel of je met een hoelahoep kunt bewegen.

Waarom kijken we nu? Wij willen geshockeerd worden toch? We willen twitteren #omg wat was dat! Alles hebben we gehad nu zelfs een home naakt akt.  Wit Rusland moest echter de wolf thuis laten en kleren aan. Gelukkig hebben wij 10 seconden Douwe…….

image

Wat zie je? Jonge lui. Een hoop lol niet serieus. Een vakjury? Ik weet het niet. Als dit soort jury’s 18+ het moeten uitmaken (50%) kun je het op voorhand schudden. Gelukkig zien ze Douwe of.

image

Nederland houdt zijn adem in immers we verwachten veel van onze ‘Douwe Bob’.

Hij doet het goed. Douwe heeft charisma. Ziet er goed uit en hij heeft er zin in. Maar is het genoeg?

Hoe meer we twijfelen hoe beter het gaat zal ik maar zeggen. Immers The Common Linnets werden 2de. Toch? En Ilse en Waylon werden verguisd. Gelukkig treedt Douwe op in een pak dus daar geen schandaal.

1 plus we kunnen eindelijk ‘de jurk’ vergeten.

Mijn top 5? Geen idee. Ik heb 2 kandidaten bij Carlo’s TV Cafe gezien. Wie weet krijgt Cornald Maas gelijk met Douwe als verassing. 1 ding staat vast. Over een paar uur weten we of Douwe inderdaad de finale haalt.

Toi toi toi Douwe. Enne wat betreft ‘Slow Down’ tsja het komt bij mij niet als ‘wow’ naar binnen hoe leuk je het ook doet. Sorry.