4 mei dodenherdenking tegen oorlog slachtoffers & haat

image

Anno 2016 is het nodig dit te onderstrepen vanwege een puber en 3 raciltrante bordhouders. Men noemt het “demonstreren tegen 4 mei” dus tegen vrijheid. Tegen respect alsof Hitler er nooit is geweest.

Er is gelukkig al veel gezegd tegen 1 brutaal nest op twitter die boos op de maatschappij is.

Die veel roept maar vergeet waar 4 mei voor staat. Vrijheid. Iets wat ze zelf graag wil! Waar ze naar hunkert en snakt. Maar ze slaat de plank flink mis met dit absurde statement.

Komend uit een dictatuur verachten waar 4 mei voor staat: de zwaar bevochten vrijheid OP EEN DICTATOR. Balen van Canadezen en Amerikanen op 5 mei. Onze bevrijders!

1 hashtag en Nederland veert frontaal op. Niemand weet haar boodschap men is vooral boos. Ik ook. Hoe haal je het in je hoofd!

Juist ZIJ zou de hunker naar vrijheid moeten begrijpen! Immers ze zijn toch gevlucht? En zie de 3 schaapjes erbij en 2 op fb.

Iedereen begrijpt haar rechtse angst althans begreep maar nu niet meer.

Zij zal de geschiedenis ingaan als zij die onze normen en waarden niet accepteert en niet weet hoe Europa heeft geleden! Laten we wel zijn als je zover gaat moet je jezelf afvragen of je niet op het verkeerde continent zit.

Wat het statement “voor mij geen 4 mei” gaat echt te ver.