House of Cards review

Frank AND Claire Underwood ticket 2016. Als het de voorspelling is wordt Hillary ‘President Elect’ na een nek aan nekrace met Cruz niet Trump alias Dunbar Franks tegenstander bij de Democraten.

Om er goed in te komen heb ik de serie teruggekeken. Kijk es naar deze schitterende trailer annex ‘Underwood for President’

Serie 1 boeiend en fascinerend. Je wilt meer. Wie is die man die alles doet voor macht?

Serie 2 +3 de greep naar de macht. Is voortreffelijk. Hoe Frank er alles aan doet om in dat Kabinet te komen en dan de meesterlijke zet tot VP.

En dan tsjakka het brein komt in de The Oval Office terecht. Regeert op zijn terms. Luisteren of ….. niemand maakt em wat zelfs de vraag ‘candidate’ omzeild ie met gemak.

Wat is de ommekeer? Een schietpartij waarbij Frank eigenlijk geen schijn van kans maakt opgegeven is. Lever kapot nr 3 op de lijst. Zijn eigen wet zit em in de weg. Maar Doug niet die zijn schuld afkoopt.

Serie 4 heeft niet alleen de VS in de greep maar de hele wereld. Petrov lees Poetin wordt briljant neergezet voor wat hij is een schurk. IS wordt IKO en aangepakt.

Sceary is het feit dat feit alias fictie hier zoooo gruwelijk dicht bij loopt en over de werkelijkheid heen dat je een paralel legt tussen de Clintons en hun macht hoe Conway fris fruitig ‘Cruz’ opzij wordt gezet.

Wie gaat er winnen… NETFLIX LET US KNOW