De grootste rechterlijk dwaling ‘Louis Hagemann’ trial by media

http://www.louishagemann.nl/wp-content/uploads/2010/12/cri_2002_Pagina_1.gif

Dit technisch rapport uit 2002 noemt 3 verdachten in de moordzaak op Corinne Bolhaar en haar kinderen in maart 1983 rammelt. Er is geen bewijs. 1 verdachte is overleden.

In 2002 begint ook Peter de Vries met uitzendingen over de moordzaak.

Vandaag deel 1.

De moord op Corinne en haar kinderen verdiende idd een oplossing voor de verjaring maar geen levenslang voor een onschuldige. Louis kende Corinne het was een bekende van hem. Hij is ‘in de buurt gesignaleerd’. Is dat genoeg om iemand zonder bewijs te veroordelen? Hij is in 1983 al gehoord. Er was geen bewijs.

Een moord die lijkt op een ‘crime of passion’ qua geweld’. Zo afschuwelijk dat de dader een diepe haat koesterde. Corinne had 3 kinderen 2 verschillende vaders. Stewardess van beroep en veel van huis. Haim de vader van de vermoorde kinderen woonde in Andorra. De vader van Brian de jongste wilde met Corinne verder samenwonen. Een zweed. Corinne had een relatie met verdachte 3 en wilde dat niet. Jo die overleden is op het moment dat in 2002 het Gerechtelijk Vooronderzoek wordt geopend. Bizar dit was bekend.

Brian speelt een cruciale rol. Corinne kende haar moordenaar. Braaksporen zijn er niet. Vraag is wanneer ze haar moordenaar binnenliet. Uit sectie blijkt dat ze van zaterdag op zondag moet zijn overleden. Haim ‘kreeg een alibi’ voor de zondag. Toch zou hij bij haar geweest kunnen zijn. Brian was erg jong een peuter. Het verweer dat hij zich niets kan herinneren is deels waar. Te jong maar met een hypnose techniek Regressie zou je hem terug kunnen nemen naar die tijd. Je geheugen begint al vroeg. Velen kunnen dingen voor de geest halen vanaf hun 2de. Hier is nooit aan gedacht.

Wie zit er vast? Een toevallige kennis. Niet te linken aan de moord. Hoe graag Peter R de Vries dat ook wil.

Na ‘grondig onderzoek’ in 1983 sloten ze het dossier in 1984 Louis was 1 van de verdachten. Heeft 6 weken in voorarrest gezeten. Ontving een belangrijke brief de ‘kennisgeving van niet verdere vervolging’ er was geen bewijs of toch wel?

Peter AIR maakte veel kabaal in 2002 tijdens de 1ste uitzending. Maar begon zijn onderzoek in 2001. Hij voert dan al correspondentie met officier de Wit en de Politue. De zaak moest opgelost worden maar juist daar gaat het mis. 18 jaar zit er tussen. Er was een stoffig incompleet dossier. Een dossier dat Peter vermoedelijk in zijn bezit had. Als je goed luistert naar de fragmenten op zie de zaak Hagemann hoor je het. Al het Forensisch bewijs is weg. Geen DNA slechts een paar getuigen wie op zijn zachts gezegd niet echt betrouwbaar zijn.

Opvallend is de verklaring in de uitzending van de buurvrouw en beste vriendin. Ze woonde aan de achterzijde zicht op de woning. Corinne had ruzie met een man. Sloot het keukenraam. Dat is door meerdere getuigen aangegeven. Opvallend is dat ze niet aanbelt en belt de Politie niet. Een sleutel had ze niet. Toch vreemd als je zo close bent. Een andere buurman vind Corinne en de kinderen waarvan 2 vermoord zijn de plaats delict raakt ‘vervuild’ door daarna met de Politie nogmaals de woning te betreden.

Zo gebeurde het dat YBO BURUMA thans lid van de HOGE RAAD de zaak tot de grond toe afbrande. Teveel vormfouten. Alleen zijn noot al onder het arrest bevat ruim 7 vormfouten. Je leest ‘afschuw verbazing woede’.

Trial by media

Godzijdank heeft de Vries geen crime programma meer. Zijn mediageile drive is algemeen bekand. Natalee Holloway de zaak Vaatstra Nicky Verstappen Romy Van Buren… aan alle zaken hangt een luchtje. Hoeveel mensen zitten onterecht vast door dit ongeleide projectiel? Vaatstra echte dader? De familie ligt uit elkaar. Natalee toch naar Venezuela gebracht? Mensensmokkel? Nicky valse hoop.

Bolhaar is net als Lucia en de Schiedammer moordzaak een dwaling van jewelste.

Jacky de vrouw van Louis is doodmoe. Van alle leugens en een lang gevecht.

Ik ben niet de 1ste en zeker niet de laaste die erover schrijft. Zolang Louis vastzit zullen mensen blijven schrijven over een verjaard misdrijf. De dader kan bekennen. Die wordt niet meer veroordeeld. Maar Louis heeft levenslang.

Lees hier de noot waarom….

image

image

image