Enschede 6 arrestaties AZC gelukkig verliest rechts

Noodverordening in de stad waar je woont. Angst ‘ze gaan toch niet….. vernielen’.

Pegida wil zich weer es laten gelden. Hakenkruizen dreigementen messen. Dat is Pegida. Patriots? Haatzaaiers.

image

image

image

De route in Enschede vlakbij waar je woont. Ai. Ze wilden naar het stadhuis hier.

In Enschede ligt dat midden in het centrum het winkelgebied de kroegen de markt het hart van de stad.

Onze burgervaarder heeft gedaan wat hij moest doen het centrum beschermen. Dat is moedig. Dat is kracht. Hij laat niet over zich heenlopen in een beslissing door een kudde van buiten Enschede.

Pegida is niet wij of ons.

Is het dan goed al die vluchtelingen en de opvang ervan. Nee.

Toen Merkel Europa ertoe aan zette alles maar binnen laten liep het totaal uit de hand. Miljoenen in 1 jaar tijd. Geen controles geen vingerafdrukken valse paspoorten smokkelaars. Nu pas zijn er maatregelen om excessen te voorkomen. Te laat.

Gisteren werd ik wordend. Op 1 man uit Syrie. Meneer zit hier zijn vrouw en doodzieke kinderen met een bloedziekte zitten daar. Waar haalt deze ‘vader’ het lef vandaan alleen weg te gaan? In Syrie op een plek waar hij zijn kinderen medische hulp nodig hebben. Dit is in mijn ogen geen vluchteling maar een lafaard. Zijn kinderen hadden hier moeten zijn het gezin compleet. Hij heeft onderdak eten kleding geld. Zijn gezin niets geen onderdak geen veiligheid geen medicijnen.

Dat maakt de opvangkwestie ingewikkeld en dit maakt je boos.

De grens medeleven en tegen zijn wordt steeds meer tegenzijn.

Roepen in Amsterdam ‘my kids sick need medication blood’ ik wordt er kotsmisselijk van. Je laat je gezin niet achter.

En dan hele kuddes IS ISIS die zo binnenwandeld.

Parijs 2x getroffen. Massale verkrachtingen oud en nieuw. Geen plek.

Met aan de ander kant je hart en verstand. Maar de oorlog is daar niet hier! Het moet DAAR opgelost worden niet hier. Europa wordt leeggezogen de bevolking boos en moe.

Oberhausen vlakbij Enschede een klein stadje vlakbij is op. Ruim 2500 zijn er al 5000 moeten erbij. Hutje mutje op elkaar. Ondanks de spanningen tussen de groepen en Oberhausers gaan ze door met inzamelen van spullen voor de vluchtelingen.

Hier proppen we ze in ‘kampen’.

Zoveel vragen zoveel antwoorden. Gelukkig luktte het Pegida niet om een massale demonstratie te krijgen in een grote stad. Maar onze harten zijn verscheurd.

Wie moet het oplossen? Europa. Hoe? Meer maatregelen meer terug sturen kampen ter plaatse her screening van ALLEN die in de EU zijn.

Merkel Merkel wat heb je in godsvredesnaam gedacht bij de oproep kom maar. De keizerin heeft gegokt en verloren. Eigenwijs niet luisterend.

We waren niet voorbereid en zijn het nog steeds niet. Intussen groeit de haat. Omdat inmiddels in elk europees land er dingen uit de handlopen.

De jihadist komt als 1ste. Die maakt cellen van waaruit ‘de gastvrijheid’ wordt misbruikt om in de naam van God te moorden. Per trein vliegtuig auto. Zorgvuldig kiezen ze strategische plekken.

Dan komt de groep ‘verdreven van huis en haard door het geweld meestal pro en daardoor op de vlucht’. De mensen lopend gammele bootjes. Op dat moment was er geen screening. Grenzen gingen dicht. De vluchteling liepen dag om om hun bestemming te bereiken. Duitsland Frankrijk Engeland erg in trek.

Terwijl het uit hand loopt is er bam aanslag 1 Parijs. De trein naar Parijs. De aanslagen in Parijs grimmige toestanden. Europa is verlamd door angst. Wat komt er nog.

Oud en nieuw massale verkrachtingen in Europa. Het wordt verzwegen. Wat hebben ze nog meer verzwegen?

Honderden geplande aanslagen zijn mislukt.

Het gros komt uit 1 burgeroorlog gebied. De stelregel Europa was altijd ‘ter plaatse eerste opvang niet massaal de grenzen over laten gaan’ immers de stroom gelukzoekers is al erg groot. Idd de bootjes.

Nu moet de Navo met schepen en militaire inzet de route Turkije bewaken. Het land waar ze doorheen moeten. Het land wat misbruik maakt vd oorlog in Syrie om koerden te vermoorden. Die niemand opvangt. Erdogan is boos. Wij ook Erdogan!

Als Europa had gedaan wat ze altijd deed en pas nu weer doet was het nooit uit de hand gelopen. Merkel wilde scoren die wil straks een hoge post in de EU maar ten kostte van wat?

Europa is moe en verzadigd. Rechts wint want ze zeggen wat je wilt horen maar dat kan niet! De EU wet geldt niet de landsgrens wetten. Zolang in de EU geen Nee wordt gezegd zuigen rechtste breintjes de kiezers weg bij fatsoen en moraal met woorden die ze niet waar kunnen maken.

Ze komen toch wel. Denk goed na aan welke je staat. Denk niet wit denk niet zwart maar in de kleur van je hart! Frank Boeien zijn woorden woorden jaren 80 zijn juist nu zeer actueel.

Denk na onze blonde 1 manspartij lost dit niet op zelfs le Pen in Frankrijk niet haatzaaiers.

Europa bepaald het de Navo niet het land waar je woont. Stem democtatisch en nooit te links of rechts want als dat gebeurd is het overal oorlog en dictatuur.

Immers in de jaren 30 bij de crisis won een klein mannetje met een snor in Duitsland de verkiezingen. Hij was wel rechts ja maar beloofde banen. Die kwamen er. Autobanen treinen auto voor iedereen. Het gevolg ….. de tweede wereldoorlog.

Denk goed na aan welke je staat. Denk niet wit denk niet zwart maar in de kleur van je hart!

#internetfriendshipday koester het besmeur het niet.