The Voice of Holland finale onverwacht een thriller

The perfect world van DJ Hardwell. Zo mooi gezongen en gemixed een winnaarslied.
image

Vooraf Jennie de inmiddels gedoodverfde winnaar van het seizoen zong pas in het 2de blok een duet “I got you babe” met Douwe Bob nadat maan letterlijk met het nummer “Halo” zichzelf de volgende ronde in zong.

image

De foto’s op Twitter alle 4 superblij dat ze zover zijn gekomen. De finale halen was gelukt alle 4 zijn synoniemen “we hebben het gehaald”. En dat zag je overduidelijk bij allen.

image

De lach is niet van hun gezicht geweest de hele week niet. Sanne hoopte vurig dat Dave zijn single mocht zingen een typische Dave song. Die op de zwarte cross speelt met zijn band.

image

En toen was het tijd voor nr 1 om af te vallen. Ik kan me niet heugen dat het ooit zo stil was wie ging eruit van deze kanjer finale. Op Twitter was het #TVOHlive als DE trending hashtag.

Jennie Lena wasted love de single is uit sinds nu net. Trots op hoever ze gekomen is verliet ze tevreden het podium.

Haar reactie als 1ste afvaller:

image

Pérez Hilton zat zich te verbijten in New York.

image

image

Pérez Hilton maakt en breekt sterren. Het begon als hobby met een obsessie voor Lady Gaga totdat hij de liefde van zijn leven vond en vader werd. Wie Pérez zijn aandacht heeft krijgt geheid een carrière respect. In het verleden hadden we af en toe fifties nu mutual respect. Toch blijft hij Jennie trouw. 7 stukken staan er op zijn blog binnenkort gaat ze hem ontmoeten. Wellicht is dit de reden dat Jennie super relaxted als 1ste afviel.

Kijk ‘Maan winner The Voice of Holland’ op YouTube

Nog 1x die prachtige single straalde de hele finale door.

Net als Dave. De meest zenuwachtige trekjes zag je bij Brace. Al bekend en nu weer in de picture. Bij hem lag de druk heel extreem hoog. Hij had wat te verliezen maar is dat wel zo?

Zijn single alleen komt er wel immers het Nederlands lied blijft ongekend populair bij het Nederlandse publiek.

image

image
Tenslotte Dave Vermeulen onze rocker.

image

Wie is Dave? Dave is Dave zoals Sanne het steeds zei. Een rocker in hard en nieren die dankzij the Voice nu klaar is voor het grote publiek festivals. Sterker nog HET FESTIVAL de Zwarte Cross van de Jolinks boekten hem tijdens de finale.

De verkoper bij Blokker zal met zijn band denk ik binnenkort volgeboekt zijn en van zijn hobby zijn droom maken. Betaald en wel. Dave blijven we zien net als Ivar Vermeulen zijn agenda is volgeboekt. Maar goed dat hij zijn weddenschap heeft verloren immers zonder dat verlies was Nederland geen rocker rijker.

The perfect world het podium van the Voice of Holland voor een stap op de ladder naar succes. Dit seizoen de 6 de gaat de boeken in als beste ooit kan deze editie overtroffen worden?

We gaan het zien bij the Voice kids de show voor de Kids met talent. Wie weet staat 1 vd kleintjes straks ooit in de grote show.

Het was top fab awsome.

Believe miracles happen