The Voice terugblik Ivar Vermeulen en Neda Boin

Autheur Isabel Blanco

Nu we gaan richting de finale wordt tijd voor een terugblik van een schitterend seizoen met 2 fantastische kandidaten die ruim 5 maanden vol gas gingen in de strijd live shows en uiteraard het behalen van de finale.

Wat heeft DE kandidaat nodig? Passie aangeboren ras muzikant in een omgeving vol muziek. The looks en talent om door te breken. Wie heeft dat echt? In de running Jennie, Maan en Dave maar ook Brace. Nadelen Jared zijn eentonigheid. Brace ik hou van je maar ballads vullen Ziggo dome. Luister naar Anouk breidt je list uit verras ons! Melissa wow factor maar te vroeg. Ze moet zeker weer meedoen nog meer ervaring dan is ze echt top 3. Jennie full package kippenvel. Maan jong verassend ijzersterk en in staat om het te dragen. Wie had tot de halve finale gemoeten! Waarom? Ik heb een absoluut musicaal gehoor zelfs nu mijn linker oor doof wordt hoor en voel ik WIE het gaat redden en hoe.

de NO is Jared zij gedrag na dangerzone come on baby groei op! De rest is bezig met MUZIEK de wedstrijd voorbij bezig met de toekomst. Wie is Jared? Een ? Dat blijft ie. Fouten: 1 routine afwijzen warchild? Arrogantie red je het niet mee. Na the Voice is Jared gauw historie loop je weg na 2 nummers als hij optreed. Les: leer leer leer kritiek IS GEEN KRITIEK MAAR ADVIES.

Middle braderie feestjes veel optredens af en toe mega gig Brace en Melissa. Melissa groeit elke dag mijn hoop meer Voice Idols coaching is nog nodig. Stem af en toe breathtaking. Brace meer op je setlist ook pop dance etc.

Definite yes Jennie Maan Dave en Ivar en Neda. Zij hebben alles in huis. Herkenbare stemmen passie tearjeckers bij balads

Ivar Vermeulen

Rasartiest. Hobby muziek en songwriter. Te vroeg weggestemd een finaleplaats waardige “voice”. Waarom? Herkenbaar verfrissend blijft je verassen in alles wat hij doet. Zijn enthousiasme aanstekelijk. Passie wow die groeit maar door jong in hart en uitstraling.

Warm mens, een pusher, geloofd in de toekomst, optimist. Zingt fantastisch heerlijk rauw randje en zo goed gekleed. Een mcDreamy. Laten we eerlijk zijn dames tis een hotty.

Kortom DE perfecte Voice kandidaat.

image

image

image

Neda Boin

Haar laatste song in the Voice maar zeker niet haar last song.

Neda is een met muziek speelt oiok viool. Studeerde cumlaude af. Coacht schrijft lifte een paar jaar geleden naar Zuid Afrika.

Wist je dat ze een stichting heeft? Young in prison. Ze bezoekt jongeren treed op en geeft ze hoop.

Neda’s kracht passie. Stijl alleskunner. What you see is what you get incl more.

Haar stralende gezicht motiveerd. Haar leergierigheid ontwapenend. De mens geweldig. Haar inzet voor de maatschappij flabberkasted zo jong maar zo bewust dat het anders moet en kan is geweldig. Ze werkt vanuit haar hart haar gids. Share the love Jennies motto is ook Neda.

Het mooie van haar is haar kwaliteit in zang instrumenten en songs schrijven.

Idd net als Ivar en Jennie en Brace.

Haar zachtheid en inmens groot hart voor de medemens maakt haar de meest BIJZONDERE. Zoals Jennie genoot van het daklozen diner met Anouk doet Neda het automatisch. Tis niet moeillijk om te raden wat de Dames naast muziek delen. Geven om elkaar en geven om niet.

Dat totale pakket is te vroeg weggestemd dom want ik ben ervan overtuigd dat Ziggodome of Symphonica strals toch echt Ivar en Neda hebben. Gevoel.

image

image

Believe miracles happen