Gavin James life bij The Voice of Holland

image

image

image

De app alert is zo gaaf. Brace in “black tie” ipv hangend in een bak spekkies. Interviewt Sanne d’r geheime wapen.

De afgelopen week was spectaculair om te zien en te horen. Kelly Neda en Jennie openden de show. Natacha zong de sterren van de hemel met een kapot oortje. Samen met topper Gaia werd ze weggestemd. Erg jammer.

Het is een enorme succes deze editie omdat het niveau erg hoog ligt. Torenhoge favoriet Jennie moet zichzelf elke week opnieuw uitvinden. De wereldwijde pers in je nek is niet gemakkelijk. Zij kunnen niet stemmen. Zelf blijft ze er rustig en nuchter onder.

Dan Brace met zijn warme stem Ivar top entertainment in stijl en zang. Neda die totaal los is gekomen en de sterren van de hemel zingt. Maan de gevaarlijke outsider die iedereen weg kan blazen.

Je zult er maar staan. Zenuwachtig komt Brace voorbij en moet je opnieuw de make up in. (De vrijdag redroom app live streaming).

En de gevreesde “Anouk” waarvan vooraf gevreesd werd “wat gaat ze zeggen”. Marco en Anouk liggen elkaar niet toch zie je dat niet. Tis meer Marco die af en toe een blik werpt dan Anouk die vooral de performance absorbeert. Sanne geniet en Ali zet de zaal op de kop.

Kortom alle ingrediënten om te genieten. 20.30 RTL4 de herhaling op RTL5 morgen.

Believe miracles happen