De domheid van PVV aanhangers

Twitter staat vol achterlijk tweets “aanslagen Parijs” kut moslims #pvv.

Ik schuw mijn afschuw niet en ga gerust de discussie aan. Na 3 tweets zijn ze letterlijk uitgepraat. Simpelweg omdat ze niet eens weten waar het over gaat.

IS? Huh nee moslims doen het.

Inmiddels heb ik elke idioot wel als volger en vuren ze geen Tweet meer op mij af. Waarom niet? Gebrek aan kennis one-liners en en totaal geen idee waar WILDERS meteen voor stemd in de Tweede Kamer.

Na de aanslagen hebben iedereen die anders denkt het gedaan. Je hoeft niet eens moslim te zijn. Een culturele vrijdenker is ook moslim! Als de vraag stelt “ken je de koran?” Nou dan staan ze niet alleen op hun achterste poten maar zien in water vuur branden.

De haar is nog nooit zo erg geweest als nu.

Nu de angst toeneemt wordt alles opgeblazen op sociale media en media.

Kerken willen geen indringers de PVV veranderd steeds meer in een technocratische dictatuur en alles moet rechts denken.

Niemand erin. Grenzen dicht en bommen erop.

Mijn vraag over zij die via Griekenland binnen zijn gekomen weten ze geen antwoord op. “Grenzen dicht alle Moslims en vrijdenkers moeten dood”.

Ik denk dat er dan weinig mensen overblijven in Nederland.

De angst is terecht de uitbuiting niet. De regels moeten idd veranderen. Assad moet in Syrië zij eigen rotzooi opruimen. En daar is idd geweld voor nodig. Let op vroeger gebruikte meneer gifgas clusterbommen en dergelijke om opstandelingen aan te pakken met succes nu met IS is hij de controle kwijt.

Waarom moeten wij een man schuldig aan genocide helpen? Kijk naar Irak en de puinhoop daar. Met Sadam was er tenminste rust in de regio.

De VN is huiverig logisch. Assad zijn vader en Sadam zijn mede door de VS een de VN in het zadel geholpen en ons helpen ze ook niet.

Rest de vraag IS hoe wapen je een continent er tegen?? Merkel riep op “opvangen met spoed” nu ruimen we her en der lijken op.

De snelheid van de vluchtelingen overstromingen zijn ineens tig keer meer dan normaal. Dan heb je nog de economische vluchtelingen.

Er moet een stop komen maar wel humaan.

En zolang die oplossing er niet is moeten we “rechts” over onze schouders kijken en af en toe flink uithalen.

Democratie komt niet vanzelf en moet goed onderhouden worden en niet geleidt worden door hersenloze schreeuwers.