Praten over kanker helpt

http://www.webhelpje.com/chatbox/chatbox.php?name=bblanken

DIAGNOSE KANKER

TEGENWOORDIG IS ER EEN Chatroom

‘Chatbox voor lotgenotencontact.

Hierbij bent u allen van harte uitgenodigd in de chatbox.

Zowel (ex)kankerpatiënten en hun naasten zijn welkom voor een goed en leuk gesprek.

Regelmatig zal ik als Beheerder aanwezig zijn om eventule vragen te beantwoorden.’

Lees meer op.

De maker weet net als ik hoe moeilijk het is.

We kennen de reclame het boek de site waar wie heeft de chatroom al geprobeerd?

De cijfers over kanker zijn heftig ook het aantal soorten leukemie 890 soorten! Longkanker paar 100. En elke dag komen er patiënten bij.

Addisson en Mastoctyses hebben bij mij een bloedkanker veroorzaakt en een “rustige long tumor” bezorgd naast een rolstoel en diverse osteoporose klachten. Te jong voor het 1 te laat voor het andere.

De tumor is operable als het moet echter een kapot gen die witte bloedlichaampjes in overvloed lees teveel aanmaakt repareer je niet. Dat verloopt grillig.

Daarom zijn er gelukkig sites waar jij je verhaal kwijtkunt lotgenoten kunt ontmoeten en die je een boost en steun kunnen geven want het woord kanker is nog steeds de pest als je het zegt.

Je omgeving vind je een zeurzak. Sommigen gaan zo doorgeslagen ver dat ze echt ALLES op sociaal media gooien. Een  schreew om hulp.

Ik denk dat het initiatief van de chatroom beter werkt dan elk puf zucht au bericht. Een gezond mens kan zich niet verplaatsen in jouw gevoel of familie.

1x per jaar luisteren we naar de verhalen. De collecte week. Daarna is het weer de ver van bed show. Ik heb al een bezoek gebracht aan de chatroom en roep elke kanker patiënt of familielid van hetzelfde te doen. Het werkt echt.

Believe miracles happen