‘Tim alleen Expeditie Robinson’

image

image

Nog heel even en het begint weer. 20.30 op RTL5. Zoals gebruikelijk is het druk op Twitter; Foto’s filmpjes duiken op…

Wat zien we vanavond? Tim zit wel heel alleen op dit eiland de rest weet van niets… Nog 10 minuten.

image
Wie kan er zwemmen!

image
Wat een proef. Water zware kist en hij moet het strand op.

Filmpjes komen zo

image

image

image

.
image

image

Het zal niemand verbazen dat de koning van de intriges in zijn eigen bloedbad loopt. Danny. Dat kon niet uitblijven. Ik zal em niet missen om eerlijk te zijn. Hij was op Twitter niet te vinden instagram achter slot en grendel zegt veel over een mens hij kan niet tegen zijn verlies. Ik had verwacht dat hij wel wat geleerd had niet dus jammer.

image

Danny 1 advies verander want je zult elke keer de deksel op de neus krijgen. Wees mens geen calculator daar bereik je niets mee dat was Einstein Hawkins Newton en vele anderen. Toch waren/zijn ze mensen die allemaal 1 ding hebben geleerd.

Op eenzame hoogte is het verdomd eenzaam als je je buiten de groep plaatst door als een narcistisch mannetje probeert een Alpha te zijn door list en bedrog.

image

En dan is de schoonheid van dit prachtige Japanse schilderij uit 900 na Chr welliswaar mooi maar waar is de rest? Idd Danny. Ze zijn er niet meer.

Elk soortgelijk programma kent spelers die genieten van het spel Marian Mudde bijvoorbeeld of Jaap Jongbloed Sander Kim. Zelfs Ella de bandiet. Bij haar zie je hoe kwetsbaar ze is en daardoor hoe mooi haar karakter. Never a dull moment en een vriend voor het leven denk ik.

Danny WORDT WAKKER.