Het vluchtelingen vraagstuk en waarom is er geen opvang in de Juliana Kazerne Den Haag?

VVD weert opvang bij woning premier Rutte – AD –  http://m.ad.nl/ad/mobile/article/detail.do?language=nl&navigationItemId=36281&componentId=4166218&title=VVD-weert-opvang-bij-woning-premier-Rutte&navigation=VluchtelingenRutte & opvang vluchtelingen stroom-West-Europa&pageType=articleDetail

Het artikel uit het AD gaat over de opvang van vluchtelingen in Den Haag. De juliana Kazerne. Bij Rutte om de hoek. De VVD is tegen de PVV is tegen alles wat niet Nederlands is en melkt het uit.

Europa staat dit jaar voor een gigantische taak. Miljoenen vluchtelingen die hier naar toekomen. Met 1 doel.

De EU is er druk mee de landen zelf ook. Grenzen worden dichtgetimmerd letterlijk. Ze worden opgevangen door boten van Artsen zonder grenzen en als je eerlijk bent zit Europa vol.

Elk mens met een hart wil helpen. Maar hoe? De aanvragen zijn verkeerd gegaan. Ipv tijdelijk de normale procedure. Er zijn duidelijke verdragen met landen dat wanneer er sprake is van een bijvoorbeeld een uitzonderlijke situatie zoals een burgeroorlog dat ze terug moeten zodra het enigzins veilig is.

De ISS lees terrorisme organisatie nr 1 na Al Quada zit in een groot gebied oorlog te voeren met landen die deelnemen aan het verdrag.

Zowel de landen zelf als de EU zijn o.a. door Merkel misleid. Zij riep op om massaal grote aantallen op te nemen zonder aanzien des persoon. Naar nu blijkt zitten er tig persona non gratas weer in Europa omdat men nergens vingerafdrukken nam bij de ingang naar Europa. Geen enkel grensland of grensbewaking heeft ze afgenomen en nu zitten we al 5 maanden boven onze Max.

Veel Europese landen zitten nog in een crisis de balkan is instabiel. Spanje Italië Griekenland zijn failliet. Duitsland loopt de afgrond in en intussen is Allepo Syrië leeg aan het lopen op weg naar idd Europa lees ISS.

Europa heeft de hoogste paraatheid mbt terrorisme. Recentelijk zijn er diverse aanslagen gepleegd en verijdeld.

Rusland is in zijn rol hierin groot vertegenwoordigd Poetin vind het wel best. Immers hij verkoopt voor miljarden aan wapens knalt vliegtuigen neer (MH17) Bombardeert in de Oekraïne en Syrië. En zijn dubbele agenda werpt zijn vruchten af. Geen mens die roept “ik ga naar Rusland”.