In de ban van de ring televizierring

Vanavond is het zover. De uitreiking van de televizierring.

2 ijzersterke programma’s 1 outsider.

Syndroom Johnny de Mol RTL4
Expeditie Robinson RTL5
2 kijkcijferkanonnen Tim droomt al van de ring en denkt na over de rode loper outfit. Welk shirt en outsider “streetlab” ipv “heel Holland bakt”.

image

Johnny kan zelf 2 ringen winnen. DE ring voor Syndroom en TV man van het jaar.

image

Hij doet het fantastisch zeker met dit programma. Johnny heeft nu echt de kans alles te laten zien. We kennen hem welliswaar als branieschopper echter zijn talent rijdt ver. Presentator waarbij hij de ziel blootlegt van zijn gast bij Wie is de Mol of acteur in o.a. Penoza of gastheer die de droom uit laat komen van verstandelijk gehandicapten bij Syndroom. Hij kan alles. De appel valt dan ook niet ver van de boom. Pap John mam Willeke tante Linda zij supertrots op hem. Wat rest? Een huis tuin boom voor hemzelf vrouw en kinderen.

Streetlab.

image

Ik heb het programma nooit gezien ken alleen de stukjes van de nominatie. Tis zeker geen programma waar ik naar zou kijken.

Het lijkt teveel op een programma bij the National Geographic. 3 heren die de boel op de kop zetten. Niet origineel en soms ronduit smerig. Alle kritiek over de nominatie is goed te begrijpen er kijkt geen hond naar. Maar outsiders zijn gevaarlijk.

Omroep Max is boos omdat “Heel Holland bakt” niet genomineerd is. 2.5 miljoen kijkers iedereen bakt taartjes maar geen kans op de ring.
image

Expeditie Robinson RTL5 is wel genomineerd. Het programma was nog nooit zo dichtbij een nominatie en de kijkcijfers vliegen door het plafond.

Vanavond is op RTL5 uiteraard het programma maar ook de uitreiking van de televizierring op NPO1 Nederland 1. Zelfde tijd komen ze straks echt in hun Expeditie kleding bikini’s shorts shirt over de rode loper? Tis erg koud vandaag.

De kracht van het programma zit em in de kandidaten de eilandraad en intriges. Wie stem je weg om zelf te winnen terwijl je elkaar nodig hebt.

Jaap ondervond het vorige week. Onvoorbereid ging hij mee onvoorbereid koos hij kamp noord en viel in het web van de intriges van de jonge groep. Een niet zo slimme keuze. Jaap heeft immers al aan meerdere programma’s meegedaan in groepen. Net als Marianne Mudde.

Mijn favoriet is Expeditie Robinson maar we gaan het zien straks om 20.30