The Voice of Holland 2015/2016 is zo goed

http://www.thevoiceofholland.com/#!/318720/videos/audities/02f3190d-c224-98d6-13f7-d580a81f25ef

image

Dit seizoen met Sanne en Anouk erbij maakt het al bijzonder echter de kandidaten zijn ook een tentje of 6 hoger dan anders.

Je vraagt je af of het nog beter kan of Nederland hoort tot de topchart. Ilse de Lange staat ook op 1 na de release van “The Common Linnets” gewoon bij het uitkomen al meteen bovenaan.

Sanne komt gelukkig ook ut Twente Almelo dat zit wel goed. Bokbiertje Grolsch? Rock biertje en Miss Montreal knalt los. Tijd voor echte doorbraak ik heb haar hier al vaker op zien treden aanrader.

Dan DE topper van vorige week, zie club uit de app. Flabbergasted 35 jaar beroeps zangeres met coach Anouk waar ze al 7 jaar mee zingt in haar band maar Anouk was totaal overdonderd dat ze meedeed. Dat wist ze niet maar draaide bij de 1ste uithaal.

image

Ali hij blijft echt van alles beloven. De discussies heerlijkste te zien. Marco is heel gemakkelijk “what you see is what you get” hij doet het in zijn bijna uppie met John.

Ik kan nu niet meer zeggen geen blind auditions ik wil die telefoon lol nee zonder gekheid dit seizoen is de overtreffende trap.

BELIEVE MIRACLES HAPPEN