Peter R. de Vries perst VARA klein half miljoen euro subsidie af door Steve Brown

Steve neemt nooit een blad voor de mond. Vecht tegen de waarheid en dat levert schokkende feiten op. Regelmatig raakt hij columns bij Volkskrant kwijt (hij is columnist werkt ervoor maar kan niet altijd zijn werk publiceren). Of zijn twitter is geschorst of zijn blog Steve geeft echter niet op.

Zijn werk lees je Amsterdam-Noir Steves misdaadblog

Steve en Peter Air kunnen niet door 1 deur. Echter als je de puzzel compleet maakt dat zie je dat Peter Air wel erg veel op zijn kerfstok heeft. Neem Heiniken de ontvoering en royaltiew voor de ontvoerders zelf?

252015

Peter R. de Vries perst VARA klein half miljoen euro subsidie af.

( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De drukste en corruptste ‘Tv-Praatprogramma-man’ Peter R. de Vriesvan Nederland is ontmaskert door Hero Brinkman bij zijn loopjongen Pauw als een ordinaire Zakkenvuller .
Wat men ook vindt van de zelf verklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R’.  het is op zich een fysieke Topprestatie voor een man die al tegen de zestig loopt om dagelijks aan te schuiven bij een Bral-programma tegen €1780,- ex btw per keer. Een man die officieel was getrouwd en officieel een bijvrouw en officieus vele gangstersletjes er nog op nahoudt. Een man met twee officiële kinderen en een officieel Bastaardkind.  Een man die daarnaast ook nog tijd en kracht heeft om o.a.Kroongetuigen-prostituee Renetta van der Meer en weduwe van vermoorde ‘vrienden’ en Gangstersletjes te neuken. Na de ontmaskering van Hero Brinkman ontvluchten Peter en Pauw VARA studio via de nooduitgang ( bron:Blik op NOSjournaal, Hilarische Video ) als echte VARA mannen.