Dance Dance Dance hit sensatie RTL4

Auteur: Isabel Blanco

http://www.rtlxl.nl/#!/u/9afbc24c-3ef7-34ae-951c-ba45ff5f1cf5

Niemand had kunnen bedenken hoe succesvol dit programma kon worden.

De factoren humor talent en spelen een grote rol. Kijk naar de punten van Pip en Pim. Niemand had verwacht dat vooral Pip zoveel talent.

Dat Humberto Tan een ras entertainer is wisten we al. Maar naast dochter Julia komt paps met zorgen en trots ook naar boven. Geweldige interactie.. Paps meisje dat is wel duidelijk. De onderste foto benadrukt de 2 het mooiste.

image

Florentine actrice en Achmed acteur zijn ook een leuk koppel. Florentine kan prachtig dansen maar is super onzeker. Dat kan betekenen dat ze een ontzettende goede actrice kan worden of stopt. Teveel ‘podiumvrees’ kan blijven knagen. Toch zie je hoe het lelijke eentje dansend een prachtig mooie zwaan aan het is. Achmed danst beter dan je denkt. Vorige week 2 uur oefenen en toch presteren. Dat is echt super goed.

Geovenia en Jeroen tenslotte. De vonken vliegen er vanaf. Zij krijgt als ex wereldkampioen balroom en Latin dansen de moeilijkste dansen om vervolgens te moeten horen ‘DAT kun je veel beter’. Fair? Nee ze is 56 geeft les en danst zich de blesures van de naad. Jeroen heeft echt lol maar geen timing of ritmegevoel. Toch slaagt hij er iedere keer in om toch een 7 ofzo te scoren. Door zijn enthousiasme.

WIE VALT ER VANAVOND AF. IK DENK JEROEN EN GEOVENIA. NIET OMDAT ZE NIET KUNNEN DANSEN MAAR OMDAT DE JURY ZE GEEN KANS GEEFT.

VEEL KIJKPLEZIER EN BELIEVE