The voice of holland audities – Esther Nijhove’ op YouTube

Ik pak bewust een clip van de vorige editie. Want straks gaan we los met de nieuwe coaches Miss Montreal en Rock chick off all times Anouk. Die zelf meedeed aan het Eurovisie songfestival en het lied van Trijntje Oosterhuis schreef. Gisteren gaf ze bij RTL Late Night haar commentaar.

Het Parool:
‘Trijntje Oosterhuis op het Eurovisiesongfestival.

Anouk had het nummer dat Trijntje zong geschreven en vond dat ze prima had gezongen. Maar ze had Oosterhuis ook gewaarschuwd dat ‘alles staat en valt met het licht, hoe je eruit ziet en hoe je het aankleedt.’

‘Als je dan met zo’n jurk komt, gaat het niet meer om het liedje. Ze was ook erg verbaasd over de reacties. Dat vind ik naïef, als je daar met een jurk komt tot aan je klit met een uitsnede tot aan je schaambeen.’ 

Tan trok zijn wenkbrauwen op van verbazing maar moest stiekem ook een beetje glimlachen. Wij bij Buis zijn in ieder geval blij dat we in Nederland nog zulke goudeerlijke sterren hebben. Ze zal vast ook wel als jurylid het nieuwe seizoen van The Voice of Holland , dat vandaag begint, flink opschudden.

Het gesprek van de dag is dan ook Anouk het strengste jurylid. Recht voor de raap. Had bijna geen kandidaten simpelweg omdat ze bij velen het niet hoorde nog zag. Het is wel een jurylid met de meeste ervaring. Het wordt dan ook loeispannend. We gaan het zien.

Ik hoop dat ik op tijd opgeknapt ben en om EN live te schrijven EN te twitteren. Dat ligt in handen van 2 chirurgen. En kamergenoten die het mischien niet willen zien.