‘Gooische Vrouwen 2’

Deze link 3.99 geeft je de kans de hele film te zien. Hilarische taferelen als de dames oud in een Gooisch tehuis wonen. En Martin Morero met de band van zoon (drummer) en Nick en Simon een jubileum concert geven.

Martin dement woont in “De Bron” een verjongingskliniek voor ouderen en Alzheimer tehuis. Dat weet Sheryl al die tijd verbotgrn te houden.

Roelien blijft dierenactivist en Claire haar advocaat als ze voor de zoveelste keer “dieren aan het redden is” en zelfs een paar in de gang zet.

Als ze terugdenken begint de film waar het deel ervoor eindigde. Burkino Faso. Claire is haar dochter achterna gereisd. Weeshuis gebouwd. Verliefd geworden op Nkmomo en wil zijn 4de vrouw worden.

Martin blijft vreemd gaan. Dit keer op een 23 jarige model Daphne. Als hij het Sheryl verteld wordt ze woest.

Dan krijgt tijdens het golfen de vriend van Roelien een bal tegen zijn hoofd. Tijdens de dure lunch laten ze de kapper staan. Gaan naar hem toe en eindelijk vraagt hij Roelien ten huwelijk. Dan begint de ellende. Groene Bruiloft. Eten (Roelien is vegetarisch) de tafel verdeling.

Het mooiste stuk is dat Roelien met de Urn van manlief die tijdens het huwelijksdiner stikt rond blijft lopen en zijn laatste wens gaat vervullen. Bij Zurich uitstrooien op zijn geliefde berg. Uiteraard zijn de dames er in het verkeerde seizorn de winter ipv de herfst. Via via vinden de dames manier om de as uit te strooien bovenop de Alp waar een huidje en een klooster staat. Paragliding is de enigste manier maar je snapt het al. Het duurt uren dat ze eindelijk gaat.

Hoewel origineel is film niet zo goed als de vorige.