Dance Dance Dance RTL 4

Een dansprogramma met professionele dansers, amateurs, bekende Nederlanders, presentatoren, acteurs…

image

Een nieuwe concept. Ik ben erg nieuwsgierig en ga meteen maar live meebloggen.

Vooral dat stukje van Humberto Tan met zijn dochter. Hilarische taferelen maar ook prachtig hoe de ban tussen hun is.

Je kunt ook je eigen dansen opnemen met de app.

image

Zijn we er klaar voor in studio 22 en thuis?

Julia is de jongste deelnemer. 14 (bijna 16 zegt ze) erg verlegen en heeft hard werken. Filmpje beloofd wat.

Ongelooflijk “Dance on top” van Beyonce danst ze supergoed. Hoezo verlegen. Ze danst de sterren van de hemel. Ze ziet er prachtig uit. Maar blijft verlegen.

De 15 jarige krijgt van Dan een heel mooi commentaar. 7.5 als cijfer.

De dame in de jury geeft meteen een 8.

De dansleraar voor thuis geeft ook 8. Prachtige cijfers 23.5 punten. Mooie start.

Next on stage. Fockeline en Achmed acteurs. Vorige week ging het niet goed dit is de kans om het goed te maken. De dans deze week Michael Jackson “Beat it”. Volgens mij ging het beter nu. 7.5 van de dame. Onze leraar geeft een 8. Dan Dan de choreograaf geeft zelfs een 7.5. 23 punten in totaal.

De zenuwen in de greenroom gieren de rest door de keel.

Next on stage Sylvana Simons en Regiolo.

Ze moeten dansen met een hele goede choreograaf. Regiolo is echt bloednerveus en bang. Twijfelt veel. Als dat maar goed gaat. Sylvana is een perfectionist.

Regiolio begint echt heel erg goed. Je kunt het verschil met de profs niet zien. Dat ging en de reperteerweek wel anders. Syl zal heel tevreden zijn maar ze zag de foutjes wel… Nu de jury.
Dan: vraagt of hij wel plezier heeft. Hij voelt het niet. Cijfer een 5. Eigenlijk heeft ie gelijk. Timo de thuis choreograaf geeft hem een 6. Hij voelt zijn twijfels. Nu de dame Nicolee: mist focus. Vind dat hij 6 moet hebben en meer begrijpen. 17 punten. Toch zit het erin.

Next on stage: Geovenia (sbs “dansen met sterren) en Jeroen. Het stel is heel gelukkig. “Thinking out Loud” een rustig passievol dans. De ex van haar doet de choreografie. Het is een geen rust maar dansen.

Na hum meteen “Wiet” Pip uit “goede tijden slechte tijden”.

Ik ben benieuwd jammer van de reclames het programma prikkelt je. Geen stop maar doorgaan.

We gaan beginnen. Kijken of de liefde sterk genoeg is (wedden van wel?) het prachtig mooi nummer en Jeroens liefde zorgt ervoor dat het heel goed gaat inclilusief de “liften”. Je kunt wel zien wie wereldkampioen is geweest. Kun je dan als partner helemaal mee? Ja op je eigen manier.

Er zit een goed doel aan vast 100.000 euro voor een doel naar keuze.

Dan is helemaal weg van deze dans en krijgen een verdiende 8.

Nicolee geeft ook 8 en mooi commentaar.

Timo is ook onder de indruk een 8. 24 punten. De meesten tot nu toe.

Nu onze Wiet – Pip. Madonna “Voque” strike a pose.

Het voorfilmpje beloofd wat. Als Madonna danst ze net zo perfect als de clip zelf. Dit nummer uit mijn tijd doet me denken aan mooie momenten. Maar na 2x een gebroken rug zit het er helaas niet meer in (osteoporose). Het was sensationeel.

Nicolee: 9 als cijfer met commentaar “je vergeet dat je net danst. Timo ook een 9 hij is sprakeloos. Dan.. Is totaal onder de indruk nog een 9. Het was ook ….. Speechless 27 punten.

Next on stage: Humberto Tan met dochter Julia Cubaanse Salsa. Yeahhh. Het filmpje is hilarisch. Ze is bang voor papa. Prachtig hoe ze dat zegt. Humberto superdruk is erg moe en dochterlief heeft dezelfde humor als paps.

De 2 zijn goed op elkaar ingedanst. De vriendjes mogen wel uitkijken met deze chapperone. Timo zal tevreden zijn denk met deze uitvoering. Julia vind het leuk. Pap geweldig.

El choreophria geeft een 7. Dan zegt salsa hiphop geeft een 7. Nicolee 7.5 Ik heb wat gemist de vorige keren. 3x een 7 21.5 punten mooi gedaan maar het kan dus beter. Leuk.

Next on stage: Sharon. Maar eerst een move (ik pas).

We kijken weer naar Jeroen solo zonder Geovenis. Elvis Presley “Jailhouse Rock” in het filmpje heeft hij de Amerikaanse choreograaf. Hij is ook tv maker bij RTL. Leuk. Hij werkt keihard bij de repetities.

Showtime. Nou je kunt zien dat er flink gereperteerd is. De oude rocker doet het netjes. Nu de jury nog….

Jeroen vond het heerlijk. Nu de jury. Dan vond de act leuk het enthousiasme is een 6.5 waard.. Nicolee vind het moeilijk ivm alle acts. Inzet dus een 6.5. Vrouwlief is pittig in haar kritirk. Timor geeft aan dat hij geen keuze had. Dus ook een 6.5. 19.5 punten. Het commentaar van zijn vrouw is geweldig. De jury moet weg. Lachen dit.

Achmed is ergens anders gaan zitten. Hij moet nog een solo. Regiolo moet nog een duo dans met Sylvana. Er komt nog vuurwerk.

Jammer dat Jeroen de reclames niet kan vermidderen.

De clue ‘scenes perfect dansen’ je mag kiezen maar als je pech hebt zoals Jeroen net mort je het doen met wat over blijft.

“Turn up the music” van Chris Broen is next. Arme Achmed. Dansen is niet zijn ding toch doet hij het goed. Hij probeert het plezier eruit te krijgen nu. Gelukkig is het geen “quiter”.

De dance dan. Hij begint goed. Incl het arrogante tikcje van Chris. Jammer dat de move er nog niet uitkomt. Goed was het wel nu.

De jury. Nicolee is erg tevreden nu. Ze geeft een 9. Prachtig cijfer. Timor. Zegt dat hij zijn frustratie eruit gedanst wat ie goed vond. 8 is het cijfer. Nu Dan. Verbaasd over de groei in een week. Hij krijg een 8. Mooie cijfers. 25 punten.

Groephug..

Nu regiolo en Sylvana ze dansen met een gevaarlijke lift. Ze moeten alles op alles zetten om de achterstand inhalen. Ze is oververmoeid. De dans “Time of my life” de DANSFILM van Patrick Swayze. Met een aangepaste versie gaan ze aan de slag. De lift lukt maar niet. Oei.

Nu de dans met de originele muziek toch maar (verstandige keuze). Ze dansen relaxt en de lift lukt! Respect. Nu de remix. Stuk sneller. Ook hier gaat het mooi. Het is gelukt. De jury zal ongetwijfeld erg streng zijn over enkele ‘schoonheidsfoutjes’.

De jury dan. Timor is erg tevreden dat het nu er nu echt uitkomt. Hij geeft een 7. Mmmm had meer kunt. Dan is lovend over de lift. Hij vindt de lift geweldig en de opening en geeft een 7.5. Oef wat streng. Nog 1 te gaan Nicolee kort maar krachtig een 8. Mooi. 22.5 punten. Is het genoeg? Ik wil ze wel terug zien.

Timor doet de lift nog even.

Nu Pip weer met de duo dans. Weer 3x een 9? Een beat met veel voetenwerk. Snel nummer moeilijk een massage er even bij.

Nu “Happy” Pip en Pim. Het begin is strak. Super. Pim lijkt wel elastiek. En ja hoor Pip gooit alles eruit. We hebben een lift. En de 100 moved per minnuut lijken 150.

Staande ovatie echt top. Kunnen ze zich nog overtreffen. 2 mnd dansen en dan dit wat een talent.

Jury: Dan “grazy good” wow dat zegt hij niet vaak. Kenzo and Shay vergelijkt ie ze mee het best koppel ter wereld. Cijfer 9. Nicolee. Een kleine matathon weer een 9. Nu timor overdonderd. 9… Weer zoveel punten. 27 punten x 3…. Immers 2x solo 1x duo.

Volgende week gaat er 1 koppel af.

Ik vond het een geweldige show. Had dit voor geen goud willen missen. En ben er volgende week weer bij met 2.5 miljoen kijkers?

WordPress is er 3x uitgevlogen. Dat zal nog meer worden.

Tot volgende week. Enne BELIEVE MIRACLES HAPPEN