‘Deliver Us from Evil’ (2014) – Eric Bana, Olivia Munn Horror HD’ op YouTube

NYPD rechercheur en de onconventionele priester Mendoza krijgen in dit waargebeurde gevaar te maken met allerlei ‘religieuze en occulte zaken’.

De film is te zijn bij bij HBO. Acteur Dane vertelde over de film.

Tijdens het filmen gebeurden en er ook allerlei rare dingen en inmiddels weten we dat (wetenschappelijk bewezen) meer is tussen hemel en aarde.

Excorsimen worden al eeuwen gedaan. Of je er wel of niet in wilt geloven maar films als Poltergeist, Salem, Ametylville zijn waargebeurd.

Satan zo gaat het verhaal in de bijbel probeert om de 2000 jaar terug te komen om heel schade aan te richten. Lees de wereld te vernietigen. Lucifer kent veel gedaantes. Damian met de het brandmerk onder het haar 666 is een mooi voorbeeld.

Verwar deze films niet met horror. Tis vreselijk eng maar waar gebeurd. Tijd om de waarheid van deze film te beschrijven. Die als revieuw 8.7 meekrijgt bij HBO.

Er is voor dit soort films een soort oscar te winnen. Soms gebeurd dat ook. Poltergeist. Richard Burton en Linda Blair kregen beiden een oscar. Deze categorie films (Twillight Saga alle 3 delen en vermoedelijk deel 4 die nu opgenomen wordt) heeft een eigen filmprijs. ‘Deliver us from Evil’ gemaakt in 2014 recentelijk uitgebracht in de bioscoop zal een goede kanshebber zijn.