EK Hockey dames eindigd als een horrorverhaal

image

De dames maken zich klaar voor het normaal goed technisch spelende Engeland dat als sportief bekend staat.

image

image

image

Na de bekendmaking van de opstelling en de peptalk van Pauwmen begint de finale.

image

Na de volksliederen begint de wedstrijd die als vooraf spannend werd betitteld immers muv de nr 1 ranking van Nederland zijn de teams aan elkaar gewaagd.

image

Het publiek is er klaarvoor en de aftrap komt. We gaan beginnen maar dan gebeurd er iets onwerkelijks. De Amerikaanse dikke scheids met veel tatoeages lijkt helemaal niets van de regels te kennen. Dit wordt een drama.

In mijn “verdwenen” eerdere stuk uren geleden noemde ik haar de zus van Freddy Kreuger.

De match wordt inderdaad een nachtmerrie. Al na 2.5 minuten meppen de Engelsen erop los alsof het een bokswedstrijd is en de scheids kijkt steeds of weg of de andere kant uit of is te ver weg.

Ik geloof niet dat we de Engelsen ooit zo vals hebben zien spelen. Echt stabiel spelen beide landen ook niet. Erg wisselvallig muv 1 dingen. De Engelsen maken er steeds meer hun boksmatch van of darten met hun stick met gerichte gooi pogingen op Nederland of begraven ze onder de mat.

Door alle hectiek vraagt Pauwen in het 1ste deel een video besluit omdat ze meende dat een strafschop via een bolle kant was versierd. Helaas had ze ongelijk en had Nederland GEEN kans meer op een ‘video referee’ de officiële naam. Want dan was de 2-2 ECHT afgekeurd in het laatste deel wat de dame gebruikte haar voet en hockey speel met een stick. Die menig speelster heeft gevoeld.

Nederland krijgt met moeite een voorsten van 2-0 in het 2de en 3de kwart. Loeihard schiet Eva de Goede raak. (jammer dat de scheids geen…… Bal tegen haar hoofd kreeg).

Ondanks het gemene felle spel van de engelsen is Nederland het meeste in ‘bal bezit’ echter de Engelsen trekken ze desnoods aan de haren bij bal weg.

Ik denk dat de bondscoach is ondergedoken van Engeland. Zijn gezicht stond superstrak en dames met een tijdstraf keurde hij geen blik waardig. Alles wat hij schreeuwde was Back off Stop It

2 gedachtes over “EK Hockey dames eindigd als een horrorverhaal

    1. The men dit great Woman was a disgrace for hocky brittain by cheating and a stupid referee. Almost like a bought match. I like music more and Dafne Schippers queen off the 200 meters in Beijng

Reacties zijn gesloten.