EK Hockey dames eindigd als een horrorverhaal

image

De dames maken zich klaar voor het normaal goed technisch spelende Engeland dat als sportief bekend staat.

image

image

image

Na de bekendmaking van de opstelling en de peptalk van Pauwmen begint de finale.

image

Na de volksliederen begint de wedstrijd die als vooraf spannend werd betitteld immers muv de nr 1 ranking van Nederland zijn de teams aan elkaar gewaagd.

image

Het publiek is er klaarvoor en de aftrap komt. We gaan beginnen maar dan gebeurd er iets onwerkelijks. De Amerikaanse dikke scheids met veel tatoeages lijkt helemaal niets van de regels te kennen. Dit wordt een drama.

In mijn “verdwenen” eerdere stuk uren geleden noemde ik haar de zus van Freddy Kreuger.

De match wordt inderdaad een nachtmerrie. Al na 2.5 minuten meppen de Engelsen erop los alsof het een bokswedstrijd is en de scheids kijkt steeds of weg of de andere kant uit of is te ver weg.

Ik geloof niet dat we de Engelsen ooit zo vals hebben zien spelen. Echt stabiel spelen beide landen ook niet. Erg wisselvallig muv 1 dingen. De Engelsen maken er steeds meer hun boksmatch van of darten met hun stick met gerichte gooi pogingen op Nederland of begraven ze onder de mat.

Door alle hectiek vraagt Pauwen in het 1ste deel een video besluit omdat ze meende dat een strafschop via een bolle kant was versierd. Helaas had ze ongelijk en had Nederland GEEN kans meer op een ‘video referee’ de officiële naam. Want dan was de 2-2 ECHT afgekeurd in het laatste deel wat de dame gebruikte haar voet en hockey speel met een stick. Die menig speelster heeft gevoeld.