‘Mothman Prophecies’ 2002 trailer Richard Gere in een waanzige of ware thriller?

Auteur IB

De trailer… Op youtube kun je de hele film via een stream bekijken inclusief een complete hysterie rondom ‘Inrid Clodd’ alias de Mothman (mot-nachtvlinder)

De film is indrigend en traag die zich grotendeels afspeelt in Point City/Break en eindigd met het instorten van de brug met 36 doden. Je blijft kijken terwijl je af en toe wilt zappen. Maar je doet niet. Een deel wat inderdaad echt gebeurd is oorzaak onbekend. Echter rondom de krakkemikkige Chemische fabriek ging ook wat mis. Wikipedia heeft uiteraard een mooi verhaal erover die plaats ik zo.

De ‘waarzegger beter dan RTL’s tele astro nacht en ochtend kunnen er nog een puntje aan zuigen’..

Rest de vraag is het waar?

https://youtu.be/FfR5V1N_hKs dit filmpje van een paranormaal onderzoeks buro in de VS heeft het onderzocht en inderdaad iets waargenomen.

Typisch is ook het haar van Richard Gere. In het begin bruin gedurende de draaidagen werd ie grijs. Toeval? Ik geloof niet in toeval wel in het lot.

Laura Linny (o.a. Friends) heeft nooit meer in een succes fillm gespeeld erna enkel kortdurende series. Terwijl ze een dijk van een start had als zowel comédienne en serieuze actrice. Bij Netflix zie je haar nog wel es in een b serie.

Richard Gere heeft een lange carrière achter de rug en zet zich heel veel in voor het doel “bevrijd Nepal” en reist veel met de Dalai Lama.

Andere spelers in de film zag je als figuranten in andere films. Muv 1 de vrouwelijke scherrif. Echter ook haar carrière zit helaas niet meer in de lift.

Zou de prophecy dan toch waar zijn? De film is stroef je moet erbij blijven want “John Klein” vliegt rijdt kriskas door het land met telkens 1 startpunt een mini dorp in Ohio. In 1 dag is hij even in Washington DC (journalist Washington Post) 30 minuten later is hij weer terug….