BEVRIJDINGS PARADE Enschede ” Keep them Rolling”

ENSCHEDE HEEFT DE GROOTSTE

75 JAAR BEVRIJDING.

Enschede is het gelukt om weer de grootste parade van keep them Rolling hier te hebben. Met zon. Tot na de parade toen sloeg het weer om. Hier hebben we nu ook regen windvlagen. Ik hoop dat iedereen echter de vrijheid doorgeeft. Want zonder de 90+ veteranen Amerikan Canadezen Polen en Engelsen hadden we geen vrijheid het is ons recht al lijkt het niet zo. Op dit moment is er weer van alles mis we willen niet leren van de fouten.

Van de parade zijn wat videos gemaakt. Die komen nog.

http://youtu.be/0CEBZIG9-ew

Leberation day may 5: https://youtu.be/bFWrpZsavuw

image

Het bevrijdingsvuur brand toch niet voor niets?

image

We vieren toch niet alleen om het feest?? Met 3x dubbele prijzen ijsje 5 euro?

image

De Toren is echt niet voor de show versierd. JIJ HEBT GESTEMD. IK NIET DIT LAATSTE STATENVERKIEZING WEL 2DE KAMER NIET. NA HET DEBACLE WILDERS GEDOOG HAD IK ER SCHOON GENOEG VAN. OK PVDA VVD EN CDA DE “PAARSE KABINETTEN” HALEN DE EINDSTREEP. WAAROM, OMDAT HET NIET LINKS NIET RECHTS MAAR SOCIAAL DEMOCRATISCH IS. DE BALANS -> CDA KVP VROEGER. EN DREES DRAAIT ZICH ELKE DAG OM IN ZIJN GRAF. DE ZORGSTAAT IS WEG ZIEKEN CREEPEREN. HET IS EEN BENDE…….

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dit was prachtig een Amerikaan Dan met een kereltje van 4 Myron uit de stad. Een veteraan en de toekomst van ons land. Vrijheid.