ZNEDERLAND ONMENSELIJK EVRM TELT NIET

ONS LAND HEEFT MEER ZAKEN LOPEN DAN RUSLAND MBT DIT SOORT ZAKEN. STAAT OP KOP BIJ HETVHOF VAN JUSTITIE INZAKE HET SCHENDEN VAN HET VERDRAG VAN ROME…….

DE REGERING ZIT MUURVAST MBT BROOD. ZORG.BELASTING. ABNAMRO.  MET WAT EIGENLIJK NIET. VAN ONZE BASIS BEHOEFTEN IS BIJNA NIETS MEER OVER COMPLEET UITGEHOLD.

DE PARTICIPATIE – MAATSCHAPPIJ IS MMISLUKT IEDEREEN IS KAALGEPLUKT GEEN CAO’S STAKINGEN EN ZIEKEN EH ……..

image

Nederland schond Europese regels bij de opvang van uitgeprocedeerde asielzoekers, maar tegelijk is er geen duidelijke uitspraak die stelt dat Nederland bed, bad en brood móet bieden. Coalitiepartijen VVD en PvdA staan lijnrecht tegenover elkaar in deze zaak.

image

Believe in het einde is nabij

12 gedachtes over “ZNEDERLAND ONMENSELIJK EVRM TELT NIET

 1. willem biemans

  welnee het is een en al een maffiabende de hele staten generaal vertel mij dan maar waarom een crimineel de vrijheid heeft om zonder rechterlijke uitspraken je huis mag leeghalen oja een hulpofficier van justitie of moet ik zeggen een handlanger van de maffiabende mag gewoon een pistool tegen je hoofd zetten met de woorden mond houden of ik plaats een kogel in je hersens advokaat mag tegenpartij verdedigen raad en hof vinden hoort zo dus geen rechtspraak geen grondwettelijke rechten enkel geschoffeerd worden door stel criminele bestuurders zoals rutte en de pedopartij van hem de vvd die steun verlenen daan de man acjhterc…………..

   1. willem biemans

    ach zelfs de raad en hof van discipline iszo partijdig zeg maar corrupt dat de rechtspraak altijd in het voordeel van de maffia is zelfs zijn de bewijzen waterdicht ook de orde van advokaten behoort tot die criminele bende nietwaar ex deken dielemans deken van empel en dekenn van den bosch oja ook landelijk deken Walter Hendriksen weet het maar doet er niks aan de hele bende die daar de dienst uitmaakt spoort niet naar de letter van de wet nietwaar foute deken Hobert Meyer van rotterdam en waar is je ruggegraat deken den hoog meen martens?

   2. willem biemans

    was het maar waar duur zeker nog5 jaar voor pedonl is schoongemaakt lees maar eens wanhoopskreet.wordpress.com

   3. willem biemans

    de mogelijke onwettige troonbekleder zit nog wel enkele jaren erop voor hij naar elders vlucht met veel bezit waar hij geen recht op heeft zou zijn broer mogelijk de Nederlandse Jack the Ripper kunnen zijn?

   4. willem biemans

    Ne maar even logish denken vandaag feest vrouw jarig andere dag dood zlders na cremaie begraven net als zijn tante Claire in Ulvenhout;

   5. willem biemans

    wel een afsplitsing van lafbek widers heeft een lijsttrekker gevonden die erg scherp sta tegen de maffia steunende orde

   6. willem biemans

    we krijgen wel een wie het bloed van de orde van advokaten kan drinken als lijsttrekkker kan gelijk aan de slag om die criminelenbende te laten verbieden zal veel stof doen opwaaien mijn steun en info kan hij hebben

Reacties zijn gesloten.