Crowdfunding en censuur Steve Brown

Door de regelgeving in Nederland duren beslissingen erg lang. Voor mij temen zegt wel ja maar… met dank aan de rotzooi in de zorgwet is een simpele behandeling in het buitenland zo complex dat je met een ja notabene al 8 maanden wacht op een simpele chemo en checkup.

Het MST verdiend een 10+ ze vechten voor mij waar ze kunnen.

fondsfonds behandeling

De kosten nog geen 50.000 euro het medicijn hier halen vanuit de VS/CUBA is goedkoper maar ja Edith wil niet. Bij auto imuunziektes moeten de zieken het doen met hardwerkende artsen en geen medicijnen. Het kost een een fortuin terwijl 1 chemo de ziekte even stopzet zodat infecties kanker etc aangepakt kunnen worden.

Je vraagt je af waar zijn we in godsnaam mee bezig.

Dat je een fonds moet starten om je leven te redden…welkom in de participatie maatschappij waar ook journalisten hun werk niet mogen doen.

Overal wordt je gepakt.

Ja de belasting plukt je kaal dien een klacht in en je zorgtoeslag is weg de aanslagen vliegen je om de oren met dank aan over ijverige idioot die alles veranderd. Let op jij mag alleen kijken!!!! Want de ambtenaar doet of hij gek is maar komt niet. En de Ombudsman denkt dat ie geweest is!!!! Niet dus.

de ABNAMRO belazerd en fraudeert er op los op elk gebied die toko moeten ze om laten vallen. GRAAIEN DOEN ZE BIJ HUN KLANTEN!!! Die worden gepakt aan alle kanten. Verzekering bij hun? Geen dekking. Zeg je hem op blijven ze incasseren. Heb je een creditcard? Let ICS JAT GELD VAN JE CARD! Gewoon omdat het kan. Wij pikken dat niet. AMEX IS EEN KEI IN FRAUDE GEWOON OMDAT HET KAN. Ze jatten je identiteit krijgen het geld terug om vervolgens dubbel te vangen. En daar trappen wij in.

Wie pakt dit aan? De FBI WANT HIER IN NL DURFT NIEMAND DE AANGIFTE TE DOEN. Geeft niet een c3 formulier is zo ingevuls.

Steve kent iedereen. Hij verteld de waarheid o.a. zijn column in de volkskrant maar hij komt er niet meer in. Alweer niet!
image
Zijn dashboard bij de Volkskrant. In ons afbraakland mag niets meer.

image

image

image