Wij vonden de waarheid over entertainment.nl

update: Van Z naar A. Hij. die ……. zal gestraft worden. Wie? Daar maak ik mij niet druk om die meld zich wel. Ik ben niet gezwicht! En zal dat nimmer doen! Sorry Adlicious It aint your show but mine.

image

Net gemaakt en nu al weer de #suspend kant op.

En om rechtzaken te vermijden dit snel gemaakt maar Bonnie en nog een paar “vergeten

image

image

image
Believe trekt aan de bel en voila twitter blokkade

image
site aangepast ik lees eruit Kort Geding fax

Alle artiesten in Nederland zijn te boeken via Entertainment-NL. Op zoek naar een artiest? Gebruik dan de gebruiksvriendelijke zoekfunctie die snel een topartiest of aanstormend talent in elk gewenst genre en in vele prijsklassen toont.

Uiteraard geven we desgewenst ook persoonlijk advies. Wij zijn thuis in de showbizz en vinden voor elk evenement zowel qua sfeer als budgettair een passende invulling.

Joling staat is stondoveral fier bovenaan EN ALLE ARTIESTEN KUNNEN GEBOEKT WORDEN dus zocht ik verder en tijdens de zoektocht werd ik op twitter getikt door een via via partij die zelf niets hoort over hun club als ze bellen. Via via te laf om het zelf te doen? De via via club wist dat het geen koosjer bedrijf is! Krijg NOOIT INFO vaak met ze over gehad en na mijn onthulling op twitter verdween langzaam het bedrijf kwam het “hoe zet ik een webshopje op” naar boven. Rest de vraag wie een KORT GEDING aan gaat spannen.

entertainment.nlmanager of …. entertainment.nl Ik v

image

Gainer begon met 5 artiesten Shirma Rousse het vlaggeschip met crowdfunding voor een tour met o.s. Adlicious als voorprogamma. Tis nu Glenn met tig namen. En waarbij velen niet weten dat ze op de lijst staan.

Bonnie zit helemaal niet bij hun hoe kun je haar dan op de wishlist zetten met een verkeerd boekings bedrag? Je leest zo meer over haar.
Q
image

Een wishlist om te boeken. Ik zal wel ouderwets zijn maar het ziet eruir als een lotterij. Bewust? Omdat tig niet met hun in verband te brengen zijn? Tis wel handig. Je belt “ik wil Ben Saunders voor een feest boeken” 1 moment aub. “Eh sorry hij is volgeboekt”. Of dat klop moet je Ben zelf vragen hij regelt ook alles zelf net als Ali B.

image

image

Ali B staat erop maar doet alles zelf!

image

image

Ik heb zijn buro met vrienden ingelicht.

de entertainment lotterij

Entertainment-NL is een jong, creatief, verfrissend, hip, ambitieus én ervaren bedrijf. Onze core business is artiestenmanagement. Bovendien kun je vrijwel elke artiest van Nederland via ons boeken en organiseren wij evenementen.

Wij bieden grote sterren én vooral ook jong en aanstormend talent een solide thuisbasis waar vanuit we voor alle zakelijke en dagelijkse beslommeringen een onmisbaar verlengstuk van onze artiesten zijn. Want de top bereik je niet alleen.

Join Us” Zoals het er nu naar uitziet zeg ik heel snel weg gaan. deze tekst, opzet etc maakt mijn speurdersneus wakker. Deze tekst inpireerde me extra omdat Gainer ineens Glenn is. Wie is nu wie? Wat klopt wel en wat klopt niet 1 fancub gaf expliciet aan nooit iets te horen het trio ook niet -> Adlicious The Voice knallers die je zo volboekt maar er gebeurd niets.. Ze zijn het totale entertainment pakket. Manager dinges (wie is niet bekend meer ) die horen en zien ze niet. Waarom wordt er dan zoveel aandacht aan besteedt?

“We begeleiden onze artiesten intensief op hun weg naar de top waarbij wij hen zoveel mogelijk ballast uit handen nemen. Al onze inspanningen staan in het teken van het (uit)bouwen van de carrière – het bereiken van de top – én het bouwen en bewaken van het imago tijdens de klim. Genieten van de klim is voor ons minstens zo belangrijk als het bereiken van de top. En die combinatie is precies wat Entertainment-NL biedt.

Een artiest kan onder onze hoede onbezorgd genieten van wat hij of zij het liefste en het beste doet: performen. Ondertussen focussen wij – ambitieus als we zijn – continu op het volgende punt aan de horizon. Want ambitie is de lat steeds hoger leggen. We verliezen het doel, de top, dan ook niet uit het oog en zitten er voortdurend bovenop door eindeloos in beweging te blijven.

Entertainment-NL doet het management van onder ander Gerard Joling, Berget Lewis, Adlicious, Bonnie St. Claire, Patricia Paay, Christinna Curry en Marijke Helwegen.”

En weten de sterren het wel? HET ZAT IN AMSTERDAM NU KWAKEL?
image
image

Patricia moest es weten lees dit nog es. Berget lewis? Bestaat niet!
Entertainment-NL doet het management van onder ander Gerard Joling, Berget Lewis, Adlicious, Bonnie St. Claire, Patricia Paay, Christinna Curry en Marijke Helwegen.

Dat is geen goede reclame dit filmpje van GeenStijl welke begeleiding krijgt Bonnie? Afkick kliniek is nu echt nodig anders heb je headline Bonnie Sint Clair overleden hoe je het ook went of keert ze moet geholpen worden! Of ze is geeb klant

image

image

image

image

“Door servicegericht te denken en branchespecifieke knowhow te gebruiken adviseren wij opdrachtgevers nauwkeurig over hoe een project ingevuld en uitgestippeld kan worden.

Leg gerust uw vraag neer zodat wij vrijblijvend onze visie met u kunnen delen. Doe dit door contact met ons op te nemen of te bellen naar 024-397 5174 of 020-636 1111.

Wilt u een overzicht van alle artiesten, illusionisten, stylisten of andere talenten boekingsinformatie over kunt aanvragen. Kies dan een rubriek in ons overzicht om een artiest te boeken.”

Dit vindt ik bij Ben Saunders:

” Celebs United (CU) is ‘Het’ platform waar ik celebs en hun fans dichter bij elkaar wil brengen.

De aan CU deelnemende Celebs bundelen hier al hun relevante nieuws en andere ‘Nice to knows’. Tevens creëren de Celebs, voor hun fans, de mogelijkheid om vaker en anders met hen in contact te komen. Dit doen zij door middel van het aanbieden van een diversiteit aan Events en Items. Hoe dit in z’n werk gaat, is te vinden op onze hieronder genoemde site.

SIte; http://www.celebsunited.nl
Personal website; http://www.bensaunders.nl
Faceboekpagina; http://www.facebook.com/CelebsUnited
Facebook app;
http://www.facebook.com/CelebsUnited/app_369931553090668
Twitter; @celebsunited”

Hij regelt het zelf wat ik al wist of wat dacht je van Gerard Joling.