Yme Drost de leugenaar de waarheid rondom dossier MST Drost de leugenaar

Zijn hobby “geld” zijn lievelingslied Wim Zonneveld Poen omdat ie zijn ziel aan de duivel verkocht. Wanneer? 2004 begon. Het drama MST zaak Dr Ernst J met succes veroordeeld.

Drost speelt edn schimmige dubbelrol, hij begon te gillen omdat hij in 2008 zijn zin niet kreeg. Mijn moeders dossier, ze zag hem op zijn zachts gezegd niet zitten na 1 blik op tv bij TV Oost onze voortreffelijke regionale zender en werd beroerd van zijn gejank in de kranten.

Vandaag ging echt te ver hij heeft heeft geen betablokkers klanten mam had ze wel en las voor uit …… Jawel het strafdossier een doodzonde in letselschade land. Noemt zich advocaat wat hij niet is, mbo juridisch zucht. En wij kunnen em inmiddels opknopen aan de hoogste colleges in dit land en dat gaat gebeuren ook. Geldwolf.

Ging het fout bij bibber Ernst? Ja bij meer ? Ja

Waar zit de kift ZONDER TOESTEMMING WORDT ER GECITEERT UIT HET DOSSIER VAN MAM DIE HEM NOG NET GEEN TOUW STUURDE. Wij haten hem. Voor zover dat kan.

Mam overleed in 2012 aan de gevolgen van experimenten in Cuba haar afspraak OM stond geplabd op vertekdag Cuba werd een paar dagen na terugkomst helaas kwam er een kist terug……… Dessalnietemin zit er genoeg in haar dossier om experimenten te bewijzen , niet in de dossiers van Drost, de oplettende lezer weet, 1 zelfmoord gern klant, uit het dossier zeld geen klant dat is mam. Het zijn 12 experimenten waar ee vorige directeur meneer K en nog een paar een zeer kwalijke rol spelen. Thans journalist toen blogger kon gedagvaard worden smaad en deed dat ook maar die uitspraak werd in het strafproces vernietigd ja er is geen uitspraak meer…. Dat geeft Drost niet het recht om maar voort te blijven bordurwn op de experimenten zijn 2 gillers, afgewezen door de rechter, 1 was nog 1x op tv na mijn reprimande kregrn we een excuus en NIEMAND VAN MR GALBAK DURFT NOG OP TV, BANG VOOR DE TOORN BLANCO.

Zit mam in de dagvaarding?? JA, alle passages die bewijsbaar waren mbt experimenten komen uit haar dossier. 7 zijn er genoemd!!!!! Had mam een wrok tegen het MST ?????? NEE. WAAROM, we zijn 20 jaar verder!!!!!!!!!

Onze grootste ergernie iedere keer als hij verschijnt hoppa citeert ie mam. Of het nu beta blokkers zijn, zembla zo’n goede uitzending knip die oplichter eruit. Chemo, remmers, “goud” botox spuiten bij een stofwissekingsziekte, een soort exelon. We kunnen bijna alles hier neerzetteh mam wordt erbij gehaald.

DROST 3x exelon afgewezen, voorts zaken zelf laten verjaren “och doe ik wel” als je op tijd betaalde deed hij rommelige aangiftes, betaalde je niet deed hij ook niets. Hij stelt MST HEEFT MIJ FAILLIET GEMAAKT, NEE DROST DAT HEB JEZELF GEDAAN. Je had 1 advocaat die gillend is weggerebd, je neemt elke zaak aan! Maakt alle nota’s klaar rekent voor elk telefoontje het volle tarief. Morgen meer

“Opnieuw aangifte tegen voormalig ziekenhuisbestuurder MST
Dossier: Jansen steur Letselschade nieuws | 23/01/2015
vrouwe justitia
Letselschade-expert Yme Drost heeft vandaag, mede namens een cliënte, opnieuw aangifte gedaan tegen een voormalig bestuurder van het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Drost kwam tot die stap door tegenstrijdige verklaringen die onder ede werden afgelegd bij medische tuchtrechters in de kwestie Jansen Steur.

Oordeel officier van justitie
Drost wil met zijn aangifte het oordeel van de officier van justitie vernemen over een mogelijk meinedige verklaring van een voormalig bestuurder van het MST. Deze bestuurder verklaarde onder ede bij de tuchtrechter in Zwolle, dat hij begin december 2003 de inspectie op de hoogte had gesteld van het medicijnmisbruik en de op non-actief stelling van Jansen Steur. Ook verklaarde de bestuurder dat hij begin 2004 een inspecteur van de inspectie voor de gezondheidszorg meerdere malen had verzocht actie richting Jansen Steur te ondernemen.”

Bron Drost man man randdebiel,

Maar dit op je site zetteh houdt in “och wat ben ik geweldig”

Gratis hulp heet 6000 minimaal betalen. Ja dat lees je goed, is je dossier niet af, wegwezen, hij maakt em niet nee hij belt mij.

Dr Ernst J met volle naam noem verboden ….

Zembla:

De hele uitzending zie je hier

http://www.npo.nl/artikelen/levensgevaarlijke-wetenschap-in-zembla

Medisch_carousel_missed-1423644448
Door frauderende wetenschappers en valse medische publicaties zijn wereldwijd mogelijk honderdduizenden doden te betreuren. Zembla doet woensdag op NPO 2 onderzoek naar levensgevaarlijke wetenschap.

Ons land is de afgelopen jaren opgeschrikt door meerdere frauderende wetenschappers. De fraude van professor Diederik Stapel, die in 2011 een onderzoek naar vegetariërs verzint, slaat in als een bom. Amper twee maanden later wordt de Rotterdamse internist professor Don Poldermans ontslagen, ook wegens wetenschappelijk wangedrag.

Zembla(VARA)
Levensgevaarlijke wetenschap · Wo 11 feb 2015
Te weinig bewijs
Na Poldermans ontslag staan ook zijn eerdere publicaties ter discussie. Door die studies zijn artsen wereldwijd zogenoemde bètablokkers gaan voorschrijven ter preventie van een hartinfarct tijdens een operatie. Internationale vakgenoten hebben Don Poldermans er allang op gewezen dat er te weinig bewijs is voor het nut van die geneesmiddelen bij operaties. Maar daar werd niet naar geluisterd. Sommigen menen dat daardoor mogelijk honderdduizenden doden zijn te betreuren.

Frauduleuze studies
Waarom kon Poldermans jarenlang doorgaan? Wat is er mis gegaan in het onderzoek naar zijn frauduleuze studies? Zembla (VARA) onderzoekt woensdag 11 februari op NPO 2 de val van een ster in de wetenschappelijke wereld.

Zembla: Levensgevaarlijke wetenschap, Woensdag 11 februari, 20.25 uur, VARA, NPO 2

Naar de website van Zembla
Kijk Zembla live op npo.nl
Bekijk meer afleveringen van Zembla op npo.nl

IMG_2225

IMG_2226

IMG_2224

IMG_2227

IMG_2228