Paul Turner supertalent uit The Voice serie we gaan em nu ECHT leren kennen

image

Paul Turner kwam on stage keek de zaal in de camera in en bam er gebeurde iets. Wie is toch die jonge gast met dat grappige Nederlands,  aanstekelijke lach en die kracht om de camera en het publiek zo te “hypnoriseren” dat je kijkt.

Pauls internet reality

Paul Turner – Valerie – The Voice of Holland:

Paul groeit maar door en net nu een album af is zit hij met een knobbel op zijn stembanden en wat heb ik heb gehoord en gezien is een enorme groei. De entertainer is nu een full package. Zijn stem …  ik wordt er stil van luister maar even.

die groei bedoel ik dus

Paul Turner

Paul Turner (18-03-1986) is een all-round entertainer, zanger, danser, songwriter en acteur. Afkomstig uit Essex, Groot Britannie.
In zijn vroege jeugd was Paul al bezig met performen voor zijn familie, zoals hij zelf zegt als een Fatty een dik kind, om die reden begon hij met musicals en verloor mede hierdoor veel gewicht. Op dit moment schrijft Paul een boek over zijn Fatty periode, welke binnenkort op de markt wordt gebracht.

.

Zijn liefde voor perfomen resulteerde in een studie aan het Colin’s Performing Arts College in Essex.

image

Paul heeft een korte periode in Duitsland gewoond en trad op voor de musical “We Will Rock You” in Duitsland en België.
Alsmede optredens in de cast van The Spirit of Dance, Aladin en The Rocky Horror Show.

In 2010 verhuisde Paul naar Amsterdam waar hij was gevraagd voor een rol in de musical “We Will Rock You” Paul besloot in Nederland te blijven, en nieuwe uitdagingen te gaan zoeken. The voice of Holland trok zijn aandacht, omdat dit concept uniek was en heeft zich aangemeld.

Paul zijn muzikale inspiraties komen van Lady Gaga, Freddy Mercury en Amy Winehouse. De blind audition op 7 oktober 2011 zong Paul “Valerie” en de stoelen keerden om. De jury was onder de indruk van zijn excentrieke uitstraling, performance en enthousiasme. Volgens de jury qua zang een gelijkenis met Freddy Mercury.

Paul kwam in de liveshows terecht en eindigde als finalist.

Nad die tijs was zijn carriere een rollercoaster zoals hij het zelf omschrijft, en resulteerde behalve optredens in het land, waaronder de Toppers in de ArenA met een publiek van 68.000 mensen tot een heftige aflevering van Expeditie Robinson, de reality show De zomer van Paul en Pauline. Internet only met meer dan 1 miljoen kijkers en Sterren dansen op het ijs.
Zijn eerste single I’m So Me kwam op nummer 59 binnen in de Itunes chart. Een buitengewone prestratie

In 2014 gaat Paul Turner samenwerken met een nieuw managementbureau Artist & Event. Zijn nieuwe show “Revolution” is spectaculair en energiek en met complete choreografie van hemzelf en zijn dansers. Muziek van o.a LMFAO, Robin Thicke, Rihanna, Lady Gaga en Freddy Mercury.

Paul was ondertussen in de studio bezig geweest samen met Jeroen Nap, en heeft zelf het nummer “Takin Over” geschreven, en uitgebracht in April 2014, deze behaalde nummer 1 notering in de KT20.

image
Believe and it wil happen….