‘Trijntje Oosterhuis – Walk Along DE klapper van het Eurovisie 2015

Trijntje Oosterhuis lied ” Walk Along” van Anouk is DE verassing van 2014 op muzikaal gebied. Ik wist ervan, kende ook het nummer al, wilde het van de daken schreeuwen maar belofte maakt schuld. Belofte is belofte.

Nu kunnen wij met zijn allen eindelijk genieten van dit prachtige nummer dat straks live bij The Voice off Holland gezongen wordt. Ik voorspel een grote hit (de verdiende doorbraak) en een hele hoge klassering. Ik denk dat Nederland geld apart moet leggen voor de organisatie. Er is GEEN Conchita geen dingen die rechtgezet moeten worden, niets staat Trijntje in de weg om te winnen. Qua hit wint ze. Let maar op.

Wie werden nog meer genoemd? Alain Clark, rock sensatie Within Temptation, Caro Emerald, die namem klinken natuurlijk giga goed. Ilse en Waylon (eh wie oh ja snuifje) nu vervangen door de perfecte zanger zette met Common Limits Nederland NA Anouk vorig jaar weer op de Eurovisie kaart.

Heel bijzonder. Op Wikipedia

IMG_1843.PNG

Dat ziet er “gelik” uit! Wenen zelf maakt er heel veel werk van om het Eurovisie Songfestival een knaller te laten worden na de “verwachtte” winst van Conchita die een controverse doorbrak, prachtig zong en met dat laatste de winst net voor de neus van Common Limits wegkaapte.

Al met al is het Anouk geweest die Nederland weer deed laten kijken naar dat rare festival met die soms superslechte inzendingen. Protestsongs, een kip, noem het maar op. En om eerlijk te zijn moeten we van dat belachelijke televoten af. Dat is de slechste beslissing ooit geweest. Wie op wie stemt kun je blind invullen. Maar het veranderd, de echte jury heeft een grotere inbreng.

Hoe dan ook, walk along

Believe miracles happen