Humberto Tab versus “One Direction” fans alsof hij de “Goden” tot iets kan dwingen….

Ja dat valt tegen zeg gillende fans …..

image

image

image

Humberto Tan heeft zich de woede op de hals gehaald van vele jonge fans van One Direction.

De tienermeisjes hebben alles op alles gezet om een kaartje te bemachtigen voor een speciale uitzending van RTL Late Night aanstaande maandag, waar de immens populaire boyband One Direction verschijnt.

ZIE OOK: Video: One Direction kondigt nieuwe optredens aan.

Fans die bij de uitzending aanwezig wilden zijn konden bellen of sms’en om kans te maken. Dat werd massaal gedaan, maar veruit de meeste meisjes moesten worden teleurgesteld. Nu bekoelen ze via Twitter hun woede op presentator Humbert Tan, die met een tweet olie op het vuur heeft gegooid.

Ja best leuk een tv actie maar oh jee oh jee…. al die gillende meiden snappen echt niet dat Humberto dit NIET REGELT.  Effe erbij blijven nu. Hij is toch de manager niet… kom op zeg snappen de ouders van deze bakvisjes dat niet?

Welkom in twitterent NL. Een drama.

Humberto trek je er niets van aan. Typisch tiener gegil maar let op DIT GEGIL GEBEURD OOK ALS PEST GEDRAG. JE LEKKER LATEN GAAN WHO CARES. TOCH?

Ik vindt het asociaal gedrag. Niet kunnen en gebruik Humberto nu als voorbeeld over wat er gebeurd al bakvis 13+ zijn haar zin niet krijgt. Waar ouderlijk toezicht faalt en ze blij mogen zijn dat IK mama niet ben. De groene zeep (mondspoelen) staat klaar.

Ergo doe effe normaal