The Voice of Holland, liveshow 4

image

Kijk hier de show van vorige week terug die echt top was. Moeilijk om te kiezen. De show zag er schitterend uit.

Wil je gewoon meedoen?

En echt dit podium is fantastisch. Wij, ik @believeartmusic @BertEulderink uiteraard @RTL_TVOH zijn er live bij. DE thuis jury van Nederland wil je toch niet

The Script opent met 2 kandidaten de show. Ook zij zijn “ontdekt” op en soortgelijke wijze, kennen de klappen van de zweep.

Team Ali begint met een mooi nummer, april en dr. Rum. Mooie aftrap van deze show !

Strakke actie April en Rum, zang/rap is DE combi de je zoekt. In elk muzikaal opzicht.

Guus gaat op de gevoelige toer met dit mooie nummer, erg mooi !

Believe: hoewel Guus constant was tot nu toe laat hij nu zijn maakbarheid zien. Hoe dichterbij de 1 hoe breekbaarder zijn stem. De zenuwen nemen het over en dan zit hij er “tegenaan”. Jammer. Maar hey 19 komt goed maar nu nog niet.

Ferry zijn “freedom” is over de top. Sorry maar hier houdt op voor mij. Vorige week met jurk boeiee je me nof. Nu kun je sisteract erbij slepen tis een schreeuwact, “hoe verkracht ik een nummer”. Weg ermee. Ali dom dommer domst!!!!!! Waarom.

Zo gerechtigheid.. April en Rum door. Guus zenuwen, tip ademhalingsoefeningeb.

Team Ilse begint met Duncan 1 fout ademhaling (was te verwachten amateur) verder zingt ie het nummer heel mooi en breekbaar. Je hoort wat bijgeleerd heeft. Hij heeft het echt goed gedaan.

Alhoewel Duncan mooi zong, is het weer een nummer dat origineel door een vrouw gezongen wordt. Dat maken we vanavond al te vaak mee.

Believe: sietske bewijst met dit nummer dat ze terecht zo ver is gekomen. Maar laat ook horen wie DE groep heeft met een potentiele winnaar. Erg fraai.

Megan maakt een killer entrance, echt top ! Maar waar is het plezier ?? Het is voor mij te precies, te klinisch.

Believe: megan mmm meestal zie je kandidaten die er volledig voor gaan het lijkt wel of Megan bewust eruit wil. Te gemaakt.

Ilse laat Sietske gaan, neemt Megan mee die juist haar best deed om eruit te gaan…. Het kan verkeren.

Team Trijntje..

Emmaley hier zijn geen woorden voor, dit is zo goed, dang. Super talent.

David (de mindere) voert je me de wereld in jazz je houdt ervan of niet. Zucht.

David zingt hier echt geweldig, in een mooi duet met Candy Dulfer. Dit is nou een voorbeeld van het plezier dat eraf spat !!

Romy en de badkamer, dat was toen, nu blaast ze Beyonce weg. Een dame met zoveel talent dat we een internationaal talent in huis hebben. Mag de winnaar worden.

Stemmend Nederland heeft zijn keel vol pepernoten, de krop vol en straalbezopen, hoe haal je het in je hoofd talenttechnisch gezien om Romy te late gaan en David door, mijn god wat een deceptie. Nederland is gek, ik stel voor rode pieten volgend jaar.

Team Borsato,

Mell kwam met niets een klein iel stemmentje en doet nu gewoon mee omdat ze goed ia.

THUIS blijf met je poten van de drank af met het stemmen.!!!! Geen flaters meer, dit is iemand om op te stemmen.

Ogene oef waarom zingen we? Maken we songs? Daarom, opdat iemand het pakt die er iets fantastisch van maakt. Dit is muziek.

Dit is nou een nummer dat mij pakt van begin tot eind. Hier krijg ik nou kippevel van en waterige ogen…

Sjors heeft een mooie stem, vorig jaar kwam de kern eruit nu mis ik het. Net dat kleine stuk dat je zegt dat is het.

De laatste kandidaten hebben we gezien. Mooie kandidaten, de beste is zelfs naar huis ( hoe krijg je het voor elkaar) tis een prachtig geheel, mooie mix. Wie gaan er als laatste mee?

Hehe nuchter!!! Verdikkeme als ook dit de mist in was gegaan boycot.

Ogene door voorkomt een boycot. Sjors geef ik mee niet binnensmonds meer. Mel, pfff echt jammer we gaan dan de plaat maar promoten die komt.

Prachtige show.