Red zwarte Piet

IMG_1685.PNG

Ik roep iedereen op om te tekenen Zwarte Piet moet blijven

IK heb uiteraard getekend, 1 klein clubje onruststokers? Kom op zeg ga breien maar blijf van onze cultuur af. Het is GEEN racism een leugen! De Sint was is en blijft de GOED HEILIGMAN. Vorig jaar schopte ik iedereen bij het tekenen van de Petititie heb ik aangeboden om mee te werken!

Teken RT en zegt het voort, en schrijf deze brief aan de Sint bij het klaarzetten van je schoen.

Lieve Sint,

Wilt u aub dese groep onruststokers meenemen naar Spanje? Zodat ze ons feest niet meer kunnen verstoren?

Dank u wel.

Uw liefste vriendin

Believe

Doneer en help
Steun ons zodat we dit werk kunnen voortzetten!

Allereerst wil ik u bedanken voor het tekenen van onze petitie gericht aan de burgemeester van Amsterdam. Hiermee heeft u een belangrijke rol gespeeld in het verzet tegen de afbraak van onze geliefde Sinterklaastraditie. De moed die u getoond heeft door niet toe te geven aan de druk om Zwarte Piet te verbieden, geeft ons hoop voor de toekomst!

Samen staan wij sterk! Het is van het uiterste belang dat wij gezamenlijk in actie komen, omdat enkel onze gebundelde krachten toereikend zullen zijn om de tegenstanders van Zwarte Piet in hun plannen te dwarsbomen. Mensen die zich onafhankelijk van elkaar druk maken, kunnen geen vuist maken tegen de georganiseerde Piethaterij.

Door het ondertekenen van de petitie heeft u druk uitgeoefend om Zwarte Piet te behouden. Wij willen u hiervoor hartelijk bedanken.

Het is echter nog niet genoeg! De petitie zal alleen effect hebben, wanneer ze door talloze mensen getekend wordt. Om dit te bereiken, zal de petitie naar nog veel meer mensen verspreid moeten worden. We doen dit onder andere via tijdschriften en kranten. U begrijpt dat dit de nodige kosten met zich meebrengt.

U alleen kunt dit mogelijk maken! Middels het bijgevoegde terugzendformulier kunt u uw onmisbare bijdrage leveren. Dit is hard nodig! Waar onze tegenstanders kunnen gebruikmaken van de kanalen van machtige organisaties als de VN, zijn wij voor deze campagne geheel afhankelijk van uw steun.

U kunt uw bijdrage in de kosten van de petitie leveren door gebruik te maken van de onderstaande iDEAL-betaalopties. Steunt u ons met 10,- 20,- 30,- of 50,- euro, of zelfs nog meer! Voor iedere 20,- euro waarmee u ons steunt, kunnen wij honderd petities verspreiden. Wij willen dit groots aanpakken, want hoe meer mensen hun stem laten horen ter verdediging van Zwarte Piet, hoe groter de impact zal zijn.

Als Zwarte Piet u aan het hart gaat, geef dan gul! Bij voorbaat hartelijk dank, ook namens Zwarte Piet!