The voice battles deel 2

image

Team Borsato is er klaar voor. Ik ook @believeartmusic en Bert @BertEulderink en The Voice zelf @RTL_TVOH #TVOH. Vergeet niet op youtube en vine de clips en redroom te kijken.

Wij gaan live jullie ook? Veel plezier tot straks.

Britt Lenting ook.

Schitterende battle Marco jemig wie moet je kiezen? Het gaat gelijk op in de coaches wie oh wie gaat door. 2 power ladies knal song. Marco neemt mee Graziella.

De andere jonge dame nemen we afscheid van.

Hotel California een klassieker bij uitstek. En een battle top. Vivian en Pip. Houden elkaar volledig in stand. Win win kans. Pip 3x door de coaches. Publiek Vivian, zware dobber voor Ilse die Pip meeneemt.

Nu Vivian wel of niet….. Helaas.

Nu een heerlijke battle April zingt de sterren van de hemel. Mooie rap er tussen. Mooie balans super gedaan. Ali top battle. We want more. Wie er door gaat zien we zo.

Wow beiden mee. Top.

Team treintje Dennis met Remco dat wordt top. Super. Ze gaan een heerlijk lied zingen.


Remco zijn auditie.

Dit is echt super om te horen de ervaren Remco tegen Dennis hartenbrekers koppie. Mooie samenzang. Ik heb kippenvel. Beste battle tot nu toe.

Maar de battles van vandaag zijn extreem goed. Ilse kiest Dennis. Ali ook. Marco geeft nuance aan, Remco meer klassiek musicals, Dennis pop. This is it. Dennis gaat mee uiteraard ivm de pop kwaliteiten.

Remco helaas niet. We hebben genoten van je top gedaan.

Nu Marco met Britt tegen Bella. Miss selfie geen smartphone mee nu maar battle. Ze zingt qua uiterlijk uitstraling zang zeg ik Bella. Meer power in de stem. Britt overschreeuwd zichzelf zoals verwacht, die zal en moet door. Ze kan mooi zingen maar ging onderuit TE. Trijntje gaat voor Britt, Ilse Bella Ali ook. Ik zou voor Bella gaan. Bella. Miss selfie blijft thuis.

Alejandro tegen Guus team Ali dit wordt mooi. Mooi lied dit wordt een top battle. Ali wil een echte battle. Guus begint heel mooi, Alejandro pakt je meteen met zijn soulsound. Alejandro is het voor mij. Die stem heerlijk. Chillen. De coaches zijn verdeeld. Guus of Alejondro. Ali kiest voor Guus een veilige keuze ivm de liveshows en ervaring van Guus want het echte werk begint nu.

De laatste battle Gabriella en het trio in the Voice top.

Ja als eenling oef….

Wat een schitterend begin. De 3 meiden zijn zo aan alkaar gewend, Gabriella haalt uit haar tenen wat er in zit wat ook wel moet tegen het vuurwerk van de 3. Dit is een battle waarbij je eigenlijk geen keuze kunt maken. Gabriella is het gelukt om overeind te blijven. Ongelooflijk. Top. Trijntje kiest voor de meiden, Ilse ook net als Ali hij noemt ze hobbits ( ivm de film). Marco is nu aan de beurt, hij moet kiexen nu. Hij neemt mee. Het trio….. Gabriella gaat naar Ali.

De beste afsluiting ze verdienen het allebei.

De beste battle uitzending tot nu toe. Genoten top en.. Tata nieuw record 10,7 miljoen lezers.

Ps vine de redroom en youtube!


BELIEVE