Hollands got talent

Zij zijn door:

Dit seizoen is echt de beste tot nog toe. Amira was de topper vorig seizoen. Deze serie blinkt uit in alles.

Jaaa ziin door. Vergeet de juichapp niet EN na de uitzending staan alle acts op youtube kanal hollandsgottallent kijken!

En toen ging het mis ;(

Dus alle 3 door een logische keuze. Straks gaan wij weer live via @believeartmusic hier op het blog. Toi toi toi. Tot straks!

Liptease als eerste prachtige showact vd dames. Ziet er strak uit. Top dit een proff act. Genieten heerlijk we zijn los.

Gordon zegt terecht top. Songfestival haalt ie er zelfs bij.

Rebelion groupies dans act ook iets waar we in uitblinken. Boeiende act erg verfrissend en verassend. Mooi..

De jury is er weg van. Begrijpelijk.

Nu komt Scot hij gaat jongleren. Tis de diversiteit wat dit programma zo sterk maakt.

Scot had de opdracht “spannend maken” daar is hij inderdaad mee bezig. Hij stuitert wat af zeg knap gedaan. 14 nog maar. Chantal zegt terecht “entertainment waardig koppie”. Zelfs Gordon is flabberkasted.

Eh ja bella mia coza. Oh solo nio. We gaan naar huis weg vd buis.

Sorry. Zucht maar ala. Het was wel apart.

Mira. De prachtige kijk act. Nu ben ik dus flabberkasted. Fantastisch wat ontzettend ontroeren het raakt je tot op het bot. Passie liefde erotisch tis geweldig goed.

Dan vond het te weinig maar de danser had nog meet verwacht.

De vuuract. Een kijk moment. Zo terug. Jemig dat is mega spectaculair. Apart. Tis echt iets wat je moet zien. Super. Dan vindt het geweldig.

Kleine opsomming. Dit jaar heeft de show zoveel talent. Amira speelt daar zeker een rol in. Immers haar clip is miljoenen keren bekeken. En dan geef je de duw.

We zijn terug met weer een spetterende dans act. Junior. Streetdance tis een genot om naar te kijken. Ik ben van a tot z onder de indruk. Ook Dan is het er mee eens.

Onze 81 jarige Leon uit Spanje. Jaaaa zo lief. Dat zijn stem er nog is. Super. Je ziet zijn verhaal weer ontroerend. Mooi. My Way gaat ie zingen. Luisterend een stem die je raakt in het Spaans. Geniet moment. 81 jaar. Super. Sinatra vergeet je meteen. Wij hebben Leon.

De jury. Gordon verwoord het schitterend de man is passie voor het leven. Chantal gooit er meer bovenop. Dan hetzelfde. Leon gaat door dat staat vast.

We zijn er doorheen. 1 zeg nee voor de rest ik weet het niet zo goed. Tip act 1 Leon natuurlijk en een dansgroep (rebel).

Tussenstand.

5x net niet Mira Rebelion RJ Scot en Leon (was als laatste).

Wie oh wie. 5 moeten er weg nu…..

Nr 1 Rebelion Rookies
Nr 2 Mira en Mylan
Nr 3 RJ
Nr 4 Scot
Nr 5 Johannes

Zo nu Liptease, Junior Family en Leon.

Liptease zal zeker doorgaan. De winnaar kijkers is Leon. Fantastisch.

Dan nu nr 2. Top dit.

Dan Liptease
Gordon Liptease.

Wat je zeggen terecht natuurlijk maar ik heb zo genoten. Top. Toi toi voor volgende week.