Nederlanders hacken google bril

‘Nederlanders hacken Google Glass’ via #ADnl gelezen. http://s.ad.nl/3678898

image

Google “er komt een veiligheidsslot”.

Hacken kent meerdere kanten:
1) het testen van de veilihheid van producten;
2) het misbruik maken software om schade aan te richten bij derden willens en wetens;
3 ) het ontfutselen van informatie denk wikileaks;
4) het ontwikkelen van foefjes om bij apps en games bijv gratis aan items te komwn waarbij altijd gevraagd word om je accountgegevens. Kwaadwillers die op die manier je pc over kunnen nemen;
5) het overnemen van je pc in een trace om EN je sporen uut te wissen EN de keten leeg te halen en bank bsn creditcard gegevens te ontfutselen. Met alle gevolgen van dien.

Hacken. Een noodzakelijk kwaad waar we niet zonder kunnen om fouten te ontdekken. Maar waar veel menswn het slachtoffer van zijn.

Gmail voorbeeld. Via de pc kun je de mail op “doorsturen” zetten. Dit is dan ook de afzender van de mail zelf. 1 dame maakt hier driftig gebruik van. Omdat mijn email overal “verschijnt” een ander zogenaamd “politie” was enz enz. Hoewel google ermee bezig is kan men in de oude versie op de pc die phishing truck nog steeds gebruiken. En ben jij het slachtoffer van een “hack methode”  immers er kan als bijlage een virus meegezonden worden. Denk aan de bank mails.

Dns omleiding is ook een vorm je kunt en naam van een site gebruiken, de eigenaar weet van niets (dat er 2 sites zijn ipv 1).

Conclussie. Onze digitale wereld is mooi snel en interessant maar levensgevaarlijk.