Wilders draait door.

Verkiezings stunt of blunder?

19 maart 2014 NL kiest gemeenteraad. Lokaal wint massal PVV claimt de winst… pardon? 2 gemeentes waar de raadsleden hard wegrennen net als in de 2de kamer.

Waarom? De ware aard komt eruit. De echte Wilders stond op speechte ontkent bepaalde stellingen want ze vielen verkeerd. De marrokaan is schuld. IK half spaans wordt op twitter kutmarrokaan genoemd Isabel Blanco.
Elke niet NL naam zo roept de schterban althans een grootdeel dus marrokaan.

Ik ga mezelf echt geen Jansen noemen maar aangifte doen. Tis genoeg geweest. Negeren hielp niet media blok ook niet zijn aanhang schaamt is of is in mijn optiek rechters en populistischer dan ooit. Beseffen niet eens wat ze zeggen. Ook zij moeten aangepakt worden in het #wildersformulier. Als hij niets zegt blaten de schapen door.

Niet elke marrokaan is zo. Het gaat om de “omzetting van toon” integratie turken marrokanen faalde edoch toen werd het “islamisering” nu marrokanen rot op. Zo gegon ene H ook 36-45 met de joden. En daar schuilt het gevaar allemaal eruit? Kampen? Waar stopt het. Een klein club is niet de hele gemeenschap.

Wilders bedankt voor de waarheid ik hoop dat elk nadenkende “medewerker raadslid statenlid of 2de kamerlid opstapt. En je alleen laat zitten met he 1 mansfractie want dat is het zonder democratie maar 1 leider net als toen 36-45.

NL wordt wakker. Believe er is hoop hij blies zichzelf op.