The Voice live show

Madiba, Nelson Mandela was  the Voice van de wereld. Hij is niet meer, the Voice overleed gisteren op 95 jarige leeftijd. De man die de hele wereld en muzikanten inspireerde is niet meer. Free Nelson Mandela werd een enorme grote hit. Freedom kreeg een andere lading en door muziek met grote concerten verbond hij de wereld aan elkaar.

The Voice klinkt wel dubbel nu, wij moeten het nu doen met elkaar, verbinden een muziek programma doet dat bij uitstek. Laten we straks dan ook genieten van een mooie live show.

De opening gebeurd door niemand minder dan Sandra van Nieuwland, die kennen we nog van de vorige serie. Met de overgebleven heren zingt ze de avond open en gaan we los. Sandra bewees dat je niet hoeft te winnen om een ster te worden, haar deelname was genoeg.

Van 3 naar 2, en zo gaan we naar de halve finale. This is it vanavond. En er zijn hele goede kandidaten overgebleven, 3 per coach nog, 1 moet er weg en jullie stemmen en de downloads.

Jill opent de show vanavond. net als vorige week begint ze heel sterk en blijft overeind. Vorige week heeft ze bewezen dat ze het kan. Het lijkt alsof ze elke week groeit, waar  je normaal hoort dat een stem minder wordt door het vele oefenen wordt zij alleen maar sterker, goede performance heel goed.

Vince we gaan even genieten. Reggea. Als je hem ziet wordt je vrolijk die uitstraling een levensgenieter eerste klas. Elk optreden is een feestje. Mooi. I love it.

Marco krijgt te horen dat Vince the Vince is, het is iets aparts in deze serie nog.

Jennifer is toch ook een klasse apart, van de kandidaten van Ali die het verdienen om echt door te gaan zijn het zeker de dames. Sorry Vince ik vindt je een feestje maar denk even aan Marco. Wat laat ze ons zien, Zombie een niet al te gemakkelijk nummer. Achter de piano staat ze, ingetogen maar brutaal in de camera kijkend op zoek naar het publiek. De stem ingetogen naar super sterk en krachtig Ali de dames zijn erg sterk vanavond nu wint Jennifer het van mij. Uitstekende performance 10+ perfect.

Ali omschrijft nog even perfect hoe het zo gekomen is dat Jennifer erin geslaagd is om IT te laten zien. Tsja 2 gaan er door ik kies voor de dames.

Ilse kiest Jill, Marco Jill, Trijntje kiest voor Vince om altijd terug te komen kiest qua talent voor Jill. Wie kiest het publiek? Die gaan voor Jennifer wow top die lezen mijn blog natuurlijk (hahaha) Ali dan weet je het he, Jill meenemen. En dat doe je, het moge duidelijk zijn, de coaches lezen het blog, lezen twitter en volgen toch wel een heel klein beetje mijn advies dat is mooi.

Trijntje dan nu.

Nicole staat bovenaan, Wudstcik nr 2 (niet terecht!!!!!) en Shirma op nr 3. De meiden horen in de halve finale ik zeg het op voorhand.

Nicole laat gewoon even zien waar het over gaat in deze show. Zet maar stop hou maar op. THIS IS IT, wordt zij the Voice? Ze behoort in de finale. WOW meer zeg ik niet, dit is performen, dit is knallen dit is zingen. Super.

Wudstick, niet leuk wat ik doe. NEXT laat me en laten we het hier bij houden. Het is mooi geweest nu.

Shirma dan, hoe gaat zij het podium de show in knallen na een verlies een overlijden deze week. Ow kippenvel meteen bij het begin en tranen in mijn ogen………… Trijntje die heeft de winnaar in huis wie. Shirma, wat moet ik zeggen wat moet ik schrijven je neemt me mee door een rollercoaster van emotie door je stem, door je zijn. Perfect.

Mijn advies Shirma en Nicole.

Dan krijgen we nu even een pauze met Sandra van Nieuwland die ons de vorige keer verbaasde, Jill, Jennifer, Shirma, Nicole YULI dit kan jullie zomaar gebeuren dat je zo doorbreekt en om eerlijk te zijn verwacht ik dat ook wel.

Heerlijk the redroom, Shirma wat ben jij een mooi mens Nicole een schat top en dan even een gesprekje nu met de club van Ilse, strak team. Coosje mijn favoriet. Toi toi toi. Mitchel die iedere keer een snaar raakt lieveling van Nederland. En het is zo leuk om te zien wat er op die wall gebeurd. Who needs an app.

Ok this is it, de stemming is binnen, team Trijntje…. Wie oh Wie, Ali kiest voor Wudstick echt Ali er komt een dag dat je knuffel een …. Ilse Shirma, Marco hoopt dat Shirma gekozen is, Marco Wudstick rrrrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrr. nee ik ben het dus niet met jullie eens. Trijntje Shirma en Nicole. Tis mooi geweest voor Wudstick. En dit is werkelijk, ongelooflijk. Dit kan niet waar zijn. Dit is een element wat ik haat. Trijntje moet the Voice wegsturen. Shirma……. F. En dan gaat achteraf door Shirma dus toch en Wudstick, hoewel uit de stemming is gebleken dat Shirma de publiekstemmen had en Wudstick en Nicole voor Trijntje hadden moeten staan waaruit ze een keuze zou moeten maken. Het is niet anders.

Ongelooflijk mensen thuis in vredesnaam nog een keer de oproep ga voor talent en niet voor dit. En dit klopt niet Yuli moment dit ik geloof niet dat Shirma onvoldoende stemmen heeft, sorry.

Team Ilse, Cheyenne, de dame die door mocht vanwege talent. Nu horen we dat die keuze van overname terecht is, met het nummer heb ik moeite maar niet met Cheyenne ze doet het prachtig, heel erg goed. Wat een talentje, top mooi. En eigen tekst hoor ik nu pas, mooi. Respect, ze maakt het nummer voor mij mooi. Ik kende het niet nu wel door haar.

En dan krijgen we nu Coosje, de dochter van of Coosje de nieuwe topper. Wat je ze ook zingt, elke week laat ze zien waarom ze steeds een ronde verder gaat. Ze heeft iets in haar stem dat raakt. Bijzonder mooi fraai randje en ze lijkt alles aan te kunnen. Fraai optreden, hop naar volgende week.

Mitchel dan nu op volle sterkte nu geen keelontsteking hoe zingt ie op volle sterkte. Los van het feit dat hij goed met het publiek speelt. Dan is de stem echt heel erg mooi, fraai, de performance het optreden, perfect. Mitchel heeft iets bijzonders nu begrijp ik Ilse maar al te goed waarom ze zo trots op hem is. Mooie performance.

Ik onthoudt mij van stemming in deze. Mochten ze alle 3 maar doorgaan. Prachtig team Ilse.

Nog 1 team te gaan na de stemming van team Ilse gelijkwaardige kandidaten, waarvan Cheyenne je een van een lied laat houden dat onbekend is, waarbij Coosje je weer inpakt en waar Mitchel laat zien wat charisma is een totall package. Cheyenne is gekozen door het publiek, wie neemt Ilse mee? Coosje of Mitchel, ze kiest Mitchel, de alles kunner.

Coosje, meisje je komt er wel, echt ik weet het zeker, je kwam zo ver, jammer dat je eruit bent. Ik  had je een halve finale gegund.

Dan nu team Marco, de laatste 3 van vanavond.

De jongste nu Marel, die ons elke week iets laat zien waarvan je denkt “huh” vanwege haar jonge leeftijd. Ze brengt nu een en al vrolijkheid mee in een leuk liedje. Enthousiasme. ze geeft je een glimlach, leuke performance. Ik twijfel niet omdat Marel niet goed is ofzo, liedje denk ik.

Julia, de zangeres die iets aparts heeft, iets moois, die jong is maar zo hard groeit elke week en een en al muziek is. Waar je van geniet, met een mooie aparte stem die het verdiend om door te gaan. Mooi gedaan. Genieten. Sprakeloos ze raakt me.

Gerrie dan de laatste kandidaat van vandaag, die de kant NAAST het podium zag, viel en beurs op het podium staat. Als je dan hoort hoe ze het ondanks pijn het vanaf brengt, je kunt maar 10 a 20% laten zien, Gerrie dan verdien je het om door te gaan. Jemig zeg. Top optreden vermoedelijk het beste tot nu toe, ben je echt gevallen?

Wow, Marco prachtig team, jammer dat er iemand moet afvallen maar Gerrie mag vanwege het optreden nu blijven. TOP. Julia wordt door iedereen van de coaches gekozen dat is niet vreemd, wie oh wie publiek trek ik me niets meer van aan, de stemmen wordt mee gesjoemeld. Gerrie is door dus nu Julia erbij en dan zijn we er voor volgende week.

We gaan het zo krijgen wie het publiek kiest en wie Marco meeneemt. Mag ik even zeggen, ondanks de schandvlek SHIRMA dit klopt niet, is dit een fantastische mooie show. Ik heb werkelijk genoten. Iedere week is het nu chillen. TOP. Muv Yuli en Shirma ben ik soms boos maar ik geniet van elk moment, van elke show.

Winston blijft zich verspreken met de mededeling SHIRMA ROUSE is door, nu 4x achter elkaar dus WUDSTICK heeft het helemaal niet gered bij de stemming. Waarom gaat hij dan door? Dit klopt net als bij Yuli dus niet, voor geen meter, wie oh wie pakt nu es door en doet er iets aan. 2 van de beste kandidaten. Ik vindt dat The Voice nu een verklaring moet geven immers Winston REDROOM zit maar te tetteren dat Shirma door is volgens de stemmen maar ze gaat naar huis? Verklaring nu. Nu is Nicole eruit wat gaat er mis bij The Voice nu. Team Trijntje begint met Wudstick meeste stemmen niet dus die waren voor Shirma. Blijkt vlgs Winston, Trijntje kiest Nicole en nu is Nicole eruit en Shirma terug???

Respect Ali Madiba Nelson Mandela, FREEDOM FOR MUSIC.

3 gedachtes over “The Voice live show

    1. Heb het al gezien gaat mij om de stemmen publiek had Shirma gekozen volgens Winston dus hoorde ze niet naast Nicole te staan. En was de keuze anders uitgevallen. ….

Reacties zijn gesloten.