Wisdom to think about. Believe change is possible/ sta op tegen pesten

image

These strong words say it all. We all have a judgement, opinion, don’t think of our own but follow the crowd. We act upon that and forget what it does to people. If we react we react in a ‘crowd’ dangerous behaviour comes ashore. In bad times the person who has no idea how to react anymore wipes and suffers alone.

.WE should stand up against that. Get out of the crowd, change how WE react! Believe in a better world because we are able to honor, respect and reach out to them who need our strenght. Remember that instead of bully.

De woorden dat we geen invloed hebben op het gedrag van anderen maar wel zelf ons gedrag aan kunnen passen zijn woorden die we nu nodig hebben. In Nederland sterft een jongen Tim zelfmoord, een grensrechter omdat een voetbal match oorlog werd en of het niet genoeg was werd er nog een scheids geslagen.

Vandaag sprong Floortje voor de trein. Wordt iemand een pest dader eindelijk ook van twitter gehaald. Pesten elkaar behandelen als rotte vis. Het is aan de orde van de dag omdat wij kuddedieren steeds weer in de val van de ‘gemene deler’ de groep vervallen. Het gedrag niet overnemen, nee we doen mee. Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom? Ik wel ik weiger mee te doen aan de groep. Doe mee met mij.

Twitter de foto, plaats em op facebook laat em rondgaan. En kies voor de manier hoe jij reageert! Verander nu. Pesten is aangeleerd gedrag het is gemakkelijker om in de kring te gaan staan en mee te doen dan er tussen te springen. IK daag jullie uit en roep op tot het laatste. Sta op voor Tim voor Floortje voor Alice en al die andere slachtoffers van pestgedrag. Sta op zeg ‘genoeg is genoeg’….