Ruurd Hallema kunstenaar staat in de top 40 beste kunstenaars rotondes DOE MEE EN STEM OP HEM!!!

http://www.rotondekunst.eu/index.php?page=rotonde&rotonde_id=825

BESTE VRIENDEN.. WERELDWIJD STAAN TWEE VAN MIJN ROTONDEBEELDEN OP DE RESP 18e EN 20e PLAATS.. IK WIL HOGER.. STEM AJB MEE. KLIK OP DE LINK EN GA NAAR TOP 40 WERELD… THANX..

http://www.rotondekunst.eu/index.php?page=top40

Wat symboliseert het kunstwerk: Het heeft de vorm van twee in elkaar geslagen handen, die symbool staan voor hard werken, maar ook voor steun, er met elkaar zijn, elkaar in evenwicht houden. Betrokkenheid bedrijven: De kunstwerken zijn gefabriceerd en geschonken door enkele bedrijven uit de gemeente Rijssen-Holten. Materiaal: gelamineerd duurzaam verlijmd hout Hoogte: circa 12 meter Gewicht: circa 4 ton Het toegepaste materiaal Hout verwijst naar het Rijssense bedrijfsleven dat dit als een van de bouwmaterialen het meest verwerkt.

Wie is Ruurd ook alweer behalve een goede vriend van mij Ruurd Hallema  is een van onze bekendste kunstenaars, het is een autonome kunstenaar met een passie voor het leven die prachtige werken maakt die we af en toe hier voorbij zien komen. Nou en onze Ruurd verdiend gewoon die eerste plek dus allemaal wel stemmen!

U heeft op deze rotonde beoordeeld met een 5. Deze rotonde heeft na 50 stemmen een score van:3.75

Kunstenaar: Ruurd Hallema uit Born
Land: Nederland
Plaats: Rijssen
Wijk: Onbekend
Kruising: Reggenbrug/Noorderkerk
Meer weten over Ruurd Hallema uit Born?
Ga naar: www.hallema.nl