Workshop Sjamanisme Miranda Custic Schellingerout binnenkort van start meer wees er snel bij!!!!

workshop sessie’s Sjamanisme

E-mailadresAfdrukken

eagle300Een traject ofwel workshop om begeleiding te verkrijgen op het sjamanistische en/of paranormale levenspad behoort ook tot de mogelijkheden.

Eigenlijk is de workshop sjamanisme een sterkere vorm van de sjamaanse reading/healing sessie. Ook zeer goed als sjamaanse coaching sessie’s inzetbaar.

Iedereen ervaart vooral een intens diep sereen rustgevoel in zichzelf na de sjamaanse inwijding.

Het houdt in dat eens in de ongeveer 4 weken (moet er minimaal tussen zitten) we een afspraak maken om de helende en de genezende krachten te openen door middel van mijn sjamaanse helende krachten en diverse bloesems.

Ook krijgt men op dat moment een door mij samengestelde remedie die het hoger bewustzijn verder zal stimuleren. Bij elke sessie krijgt men een nieuwe remedie.

Daarna zal ik de betreffende persoon eerst een sjamaanse inwijding geven waardoor het hoger bewustzijn geopend zal worden.

Tijdens de sjamaanse inwijding komen er bij mij beelden door waar blokkade’s zitten. Deze hef ik meteen op. Ook de persoon zelf kan beelden, kleuren en bepaalde emotie’s ervaren waardoor ze begrijpen hoe en waar ze in het leven staan.

De sjamaanse workshop sessie’s hebben een bepaalde overeenkomst met REIKI opleidingen, zoals het openen van je energiekanalen, het ontvangen van energie en energie geven, afsluiten van energie van een ander, je accu opladen, tot rust komen (bij mij zonder meditatie), de verbinding van het geheel voelen.

Echter sjamanisme is ook een levenswijze.

Na het volgen van de sessie’s kom je anders in het leven te staan. Ervaar je het leven anders. Laat je alles los waar je normaal een issue van zou maken.

Na elke sessie zal je bewustzijnsniveau verhoogt worden. Ook na het afronden van beide workshops kan je je bewustzijnsniveau steeds meer verhogen na elke afzonderlijke sessie.

Losse sessie’s zijn ook zeer goed gebleken als er stressvolle gebeurtenissen te wachten staan/gebeuren. Bijvoorbeeld voor examens, sollicitatie gesprekken, aanvang nieuw schooljaar, vliegangst, verhuizing, scheiding, etc. Een sessie brengt je meteen in rust en balans. Ook fijn om eens in de zoveel tijd weer geheel in balans gebracht te worden.

Tijdens de eerste workshop sessie ga ik eerst een energetische beschermlaag om je heen maken van je kruin over je gehele lichaam. Daardoor zal je kunnen ervaren, zien en voelen zonder dat alles binnen kan komen waardoor je uit balans kan worden gehaald. Hierdoor zal je ook merken, dat hetgeen wat voor jou bealstend is, niet meer als zodanig binnen kan komen.

Daarna ga ik energetisch het gehele lichaam en geest in een serene rust en evenwicht brengen.

Door de energie door en om je heen te laten stromen, zal je volkomen de balans in jezelf gaan voelen.

Het orgaan/organen, dat klachten veroorzaakt behandel ik energetisch waardoor deze ook een beschermlaag krijgt.

Bij de tweede workshop sessie gaan we naar de kern. Daar bij het hart, om geheel bij en in ons zelf te komen. Dit is meestal een heftige ervaring, omdat men veelal bang is zichzelf zo diep te betreden.

Bij de derde workshop sessie gaan we naar de 6e chakra. Deze wordt betreden en ik laat energetisch deze in contact komen met de kern. Dit geeft een sterk gevoel van “mogen zijn wie je bent, kunnen zijn wie je bent”. Veel migraine/hoofdpijnklachten zijn gerelateerd aan deze chakra verbinding.

Bij de vierde workshop sessie gaan we de kruinchakra helemaal openen en laat ik energetisch de kern met het 6e chakra geheel in verbinding komen met het 7e ofwel kruin chakra. Je komt als het ware boven op je kruin te zitten. Als de energetische energie zodanig doorgestroomd is, ga je steeds meer lichter worden in je hoofd. Je hebt nu het hoogste bewustzijnsniveau bereikt. Je voelt je los van al en zal zelf ervaren hoe je gaat zweven. Symbolisch als een arend zal je zweven; alles zien, weten, kunnen gaan waar je wilt, weten wat je wilt in je leven, alleen dat oppakken wat voor jou nodig is, los van al….volkomen in je eigen kracht….is de Verlichting bereikt.

De eerste workshop sjamanisme heeft het effect, dat waar je als onbevangen kind begonnen bent om alles wat je in het leven hebt meegemaakt. Wat je nu heeft gevormd, geduwd in een richting waar je je niet prettig in voelt, vast bent kopmen te zitten, je vanauit oude trauma’s en triggers steeds weer reageert, gaat loslaten. Je kan het verleden nog wel zien, maar niet meer zo voelen. Je wordt meer toeschouwer in het leven.

Tijdens de eerste workshop van vier sessie’s wordt aandacht gegeven aan;

– op sjamaanse manier leren voelen en zien wat men binnenkrijgt en dit op de juiste manier te leren interpreteren

– geheel in jezelf terugkomen als je helemaal in de knoop zit met jezelf, vooral zeer effectief voor mensen met psyschische problemen, jongeren (pubers)

– gehele rust ervaren in lichaam en geest

– compleet loslaten van alles

– leven vanuit een sterk innerlijk gevoel

– de betekenissen van de symbolische en voorspellende dromen

– het hoger bewustzijn, hoe dit te laten aarden, te ervaren en de veranderingen op het levenspad te aanschouwen.

– Verlichting bereiken

De richting die ik probeer op te gaan in de workshop, is om iemand zelf te laten (helder)voelen en (helder)zien via zijn eigen energie. Om die te richten op een persoon die men kent. Of te richten op diverse levensvragen. Om zelf te ervaren hoe het is om alles in zijn geheel binnen te krijgen en het ook te kunnen herkennen en formuleren.

Je leert zelfstandig de diepere bewustzijnslagen te betreden en komt zo in contact met je eigen gidsen die je de kracht en kennis door zullen geven.

Mensen die al paranormaal zijn aangelegd zullen door de sjamaanse inwijding deze vermogens sneller en sterker verkrijgen.

De oefeningen en de aanwezige sjamaanse energie hebben een sterke helende invloed waarbij emotie’s vrijkomen.

De workshop is zeer waardevol voor je persoonlijke intuitieve ontwikkeling. Op deze manier leer je je intuitie beter te gebruiken en ga je weten wanneer je ratio het overneemt.

Dit is bijzonder handig om dit in het dagelijkse leven te kunnen gebruiken. Vragen of gebeurtenissen waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt, kan je aan jezelf stellen waarop je door de workshop trainingen, je eigen antwoorden krijgt.

Je leert jezelf bij je eigen innerlijke kracht te komen. Je zal steeds meer vanuit je innerlijke kracht op situatie’s reageren zonder na te denken. Het vertrouwen in jezelf zal sterk toenemen.

Dit alles is zeer geschikt voor mensen die al sterk bezig zijn met het paranormale en sjamanisme. Ook voor degene die het leven anders willen gaan ervaren vanuit sjamanistisch gevoel.

Echter ook voor degene die zich hier verder in willen verdiepen en nog vele onbeantwoorde vragen hebben hoe zij om moeten gaan met alles wat zich tussen hemel en aarde bevindt.

Hoogsensitieve en/of paranormale kinderen zullen ook zeker baat bij deze workshop hebben.

De workshop is bijzonder effectief gebleken voor mensen die al een praktijk met coaching/counselling of paranormaal hebben; zij zullen zich daardoor sneller gaan ontwikkelen en deze vermogens sluiten goed aan hun praktijk werk.

Echter ook voor mensen die in het bedrijfsleven zodanig sterk in hun innerlijke balans willen komen te staan, dat ze vanuit een sterke innerlijk weten vertrouwen kunnen hebben op hetgeen wat bij hun binnenkomt.

Mensen die volkomen psychisch in het leven zijn vastgelopen, zo ook pubers, zijn zeer gebaat bij deze workshop. Ook zeer geschikt voor trauma- en rouwverwerking.

Kortgezegd, het leven wordt er een stuk makkelijker op.

In principe komt het veel overeen met MINDFULNESS; zich bewust zijn, voelen en ervaren van alles wat zich voordoet in het hier en nu zonder daar over te oordelen of het te willen veranderen. Echter deze vorm is anders, omdat er met sjamaanse energie wordt gewerkt die diepere lagen energetisch kan bereiken.

De workshop zal individueel 4 keer sessie’s van 3/4 uur worden gegeven; 250 euro bij vooruitbetaling of 70 euro per keer inclusief remedies. 

Het is  mogelijk om een keer een sjamaanse workshop sessie te proberen. In de prakrijk is echter gebleken, dat je vier keer nodig hebt om een goed resultaat te behalen. Vooral om alles wat je ooit hebt vastgehouden los te kunnen laten.

Na deze workshop is er een mogelijkheid om een vervolgtraject te volgen of eens in de zoveel tijd een bij spijker consult te volgen.

Deze gaat per keer als normaal consult. Wederom met een remedie inbegrepen; 70 euro voor 3/4 uur.

Tijdens de workshop wordt vooral het Kroonchakra geopend en binnen gegaan. Deze open ik tijdens de sjamaanse inwijding.

Normaal proberen velen deze te openen door oefeningen van doelmatige eenzaamheid, diepe overweging, stilte, langdurig vasten, reflectie, retraite, kloosters, meditatie, yoga en zoektochten in de natuur.

Mytologisch hoort de adelaar bij het Kroonchakra maar ook bij het sjamanisme.

Het Krooncharka bereikt de hoogste vorm van spiritualiteit en geeft ons de staat van Verlichting.  Verlichting leidt vaak tot het verwerpen van wat we waren, om te kunnen worden wie we willen zijn.

Als het Kroonchakra zich opent, brengt het gedragsveranderingen en een positieve visie op het leven terweeg. Het ego, dat ons laat onderscheid maken, veroordeelt, heeft niet langer de leiding in onze geest. Hiervoor komt in de plaats compassie, een gevoel van eenheid met het leven en zelfacceptatie.

Zodra we kunnen leven met een geopende Kroonchakra, beginnen we dankbaar te worden voor ons leven zoals die is. We kunnen onze levenservaringen een plaats geven, accepteren  we de beproevingen en problemen die onze geest heeft gevormd.

Door ons te realiseren dat het leven niet anders zou kunnen zijn dan dat het is, zijn we in staat om te genieten van hoe we nu zijn.

We worden tot het bewustzijn gebracht, dat onze mentale en emotionele verandering ons leidt naar een beter leven en geeft ons de innerlijke kracht om dit pad te volgen.

We accepteren dat we ons leven niet enkel in eigen hand hebben, waardoor we angsten en lasten aan de hogere macht over kunnen laten en we kalmer blijven in situatie’s van pijn, verlies, scheidingen, angsten.

We worden hierdoor veerkrachtiger en staan we open voor de nieuwe mogelijkheden die op ons levenspad komen.

Hoe meer het Kroonchakra geopend is, hoe vrijer we worden om in vreugde, harmonie en sereniteit te leven.

De kracht van het Kroonchakra bereikt zijn hoogtepunt op het punt van de Verlichting. Dit is de meest verheven staat van bewustzijn die het menselijk bewustzijn kent omdat men direct verbonden is met de bron en met alles een wordt.

Wanneer iemand het leven laat ontvouwen zonder gehechtheid of onverschilligheid, zich met niets identificeert, is dat het teken dat je Verlichting bereikt hebt.

Dat is ook sjamanistisch leven en daar hoef je geen sjamaan voor te zijn.

Daarom is de workshop een verrijking voor degene die het sjamanistische levenspad op willen of voor degene die willen kunnen leven vanuit het Kroonchakra.

Tweede sjamaanse workshop van vier sessie’s:

Na de eerste workshop is er een tweede workshop die gericht is om vanuit het Hoger Zelf te leven; een spirituele innerlijke schoonmaak van al wat vast is gaan zitten in lichaam en geest van het verleden. 

Mensen ervaren het als een innerlijke douche die met wit licht, volkomen begeleid met je Hoger Zelf begint vanuit de psyche, geheel afzakkend door het lichaam naar beneden gaat om zo alles te kunnen verlaten wat vastzat en zo door te kunnen groeien geheel in een spiritueel eigen bewustzijn.

Bij de eerste workshop hebben we de staat van Verlichting kunnen bereiken en van daaruit gaan leven.

Echter geeft dit weer een andere levensvorm aan, waar zowel jij als de personen om je heen aan moeten wennen hoe je nu anders in het leven bent komen te staan.

De spirituele krachten worden veel sterker waargenomen. Begeleiding om volkomen spiritueel in je kracht te komen staan en het energetisch reinigen van alle organen en weefsels etc. zijn de hoofdthema’s van de tweede workshop.

Wederom begint elke workshop met een sjamaanse inwijding en met een remedie die in dit geval werkt om vanuit spiritueel leiderschap te kunnen leven. Volkomen kunnen gaan vertrouwen op wat je spiritueel ontvangt en je geheel af te kunnen sluiten van alle invloeden en trillingen van andere personen en situatie’s.

Wetend dat alles wat spiritueel binnenkomt, voor jou bedoeld is.

Zorgen dat we niet “wegvloeien” noch “verharden” door alle inkomende informatie, gevoelens en beelden.

Zorgen dat we op hetzelfde moment onszelf psychisch kunnen openen en afgrenzen.

Als we dat bereiken, “kloppen” onze gevoelens en zien.

Dan ben je spiritueel in evenwicht en spreekt als persoon met een stem.

De energetische reiniging met wit licht compleet in contact met je Hoger Zelf door alle organen, bloedbanen, lymfeklieren, weefsels, verkrampingen, etc. geven een verschoond gevoel en stimuleren tevens deze.

De tweede sjamaanse workshop bestaat ook uit 4 sessie’s van 3/4 uur inclusief remedie; 250 euro bij vooruitbetaling of 70 euro per keer.

De tweede workshop is alleen te volgen als de eerste workshop is gevolgd, aangezien het Kroon ofwel kruin chakra eerst geopend dient te worden.

Derde sjamaanse workshop sessie’s;

Onder mijn begeleiding ga je trance reizen maken.

Je leert de techniek om trance reizen te gaan maken en zo antwoorden te krijgen op de voor jou belangrijke vragen.

Deze trance reizen kan je later ook thuis doen.

Het leren “vertalen” van de symbolen zal een onderdeel zijn die geleerd worden tijdens de trance reizen.

Bij deze sessie’s worden geen trommels, etc. gebruikt.

Je leert af te stemmen op je eigen energie of op die van iemand anders.

Van de 8e chakra gaan we van bovenaf de Goddelijke gouden energie rondom je te laten stromen.

Op deze manier zal je zelf in staat zijn trance reizen te gaan maken en anderen kunnen voelen en ervaren waarover je wat wilt weten.

We gaan naar je sjamaanse levensboom.

Naar het verleden als daar nog bepaalde gebeurtenissen of emotie’s zitten die jouw leven beinvloeden.

De trance reis sessie’s zijn heel sterk om vooral naar de onderwereld ofwel het verleden af te reizen en daar waar je ooit veel pijn is aangedaan of een diep trauma hebt opgelopen, deze te herkennen en te kunnen helen.

Ook gaan we tijdens de trance reis sessie’s naar het heden en naar de toekomst.

De sessie’s zijn 4 keer 3/4 uur; 250 euro bij vooruitbetaling of 70 euro per sessie.

Bij deze workshop sessie’s is er een mogelijkheid om door te gaan om je steeds sterker te maken in het maken van trance reizen.

Een voorbeeld hoe iemand zo’n trance reis sessie heeft ervaren is te lezen bij Columns datum 12 april 2012.

Deze derde workshop sjamanisme is alleen te doen als je de eerste twee workshop sessie’s hebt afgerond, daar je trillings niveau steeds hoger in de vorige workshops is geworden.

Voor verdere informatie zie Consulteren en bij Columns over hoe een sessie gaat.

Bij workshop sessie sjamanisme en een reading worden andere energie levels gebruikt. Het is daardoor niet mogelijk beide in een te doen. De reading is gericht op een scan en zal door een ander trillingsniveau die gebruikt wordt bij de sjamaanse workshop sessie’s niet een zuivere scan kunnen geven.

De weg vinden in je leven 

is de weg vinden in jezelf

Verandering kan pas plaatsvinden 

als er acceptatie is van het leven zelf

Leven laten komen zoals het komen moet

Innerlijke kracht herkennen 

Innerlijke kracht voelen

Zal de uiteindelijke verandering op het juiste levenspad geven

De vervolmaking van jezelf.

Een gedachte over “Workshop Sjamanisme Miranda Custic Schellingerout binnenkort van start meer wees er snel bij!!!!

Reacties zijn gesloten.