Koningin Beatrix en Prinses Mabel bedanken Nederlanders voor alle steun na ongeluk Prins Friso.

Een prachtig gebaar, een brief van de vrouw van Prins Friso en zijn moeder om ons allemaal te bedanken. Ze hebben veel steun van ons gehad door alle berichten, ik wordt ook bedankt….. Niet alleen natuurlijk. Met zijn allen zijn we enorm geschrokken van het drame dat het gezin trof, een jonge vader, zoon, broer, die patsboem ineens zijn vrouw, kinderen, moeder, broers en de rest van de familie niet meer kan zien, mee kan praten, en vica versa. En dan te bedenken dat een van zijn prachtige dochters dit jaar (afgelopen weekend) voor het eerst haar verjaardag zonder papa vierde. Het blijft triest dat je niet weet wat er nu met gaat gebeuren in de toekomst. Dat de familie nog steeds in onzekerheid verkeerd. Onzekerheid die we allemaal kennen in onze eigen omgeving immers we komen het ene trieste verhaal na het andere tegen. Laten we dan ook niet vergeten dat we op dit vlak een zijn. Het is liefde, respect en optimisme in combinatie met hoop die ons staande houdt in de moeilijkste tijd van ons leven. En laten we voor iedereen dan ook het licht branden opdat we aan ze blijven denken wie het ook is mijn moeder, Friso, kinderen, mensen met kanker/ziektes, overlijden, maakt niet uit

Koningin en prinses Mabel bedanken Nederland

DEN HAAG – Koningin Beatrix en prinses Mabel hebben dinsdag nog een keer hun dankbaarheid geuit voor alle blijken van medeleven en betrokkenheid die ze vanuit heel Nederland hebben ontvangen na het ski-ongeluk van prins Friso.
Friso raakte op 17 februari bedolven onder een lawine in het Oostenrijkse Lech. Door het ski-ongeval liep hij een ernstige hersenbeschadiging op en komt hij mogelijk nooit meer bij bewustzijn. De prins werd begin maart opgenomen in een Londens ziekenhuis.

Het heeft ons en onze familie diep getroffen dat zovelen met hun hart bij Friso zijn en onze zorgen delen”, lieten ze weten in een persoonlijk, ondertekend dankwoord dat de Rijksvoorlichtingsdienst
verspreidde. Alle bemoedigende woorden, hoopvolle wensen, ontroerende berichten, gebeden en bloemen zijn ons tot steun en geven moed in deze zware tijd vol onzekerheid. Uw medeleven betekent veel voor ons.

Wij willen graag, mede namens onze familie, allen die op welke manier dan ook getuigd hebben van hun gevoelens van verbondenheid hartelijk danken”, aldus Beatrix en Mabel. Ook vanuit het buitenland leefden mensen mee, schrijven de koningin en de prinses.

Bron diverse media

2 gedachtes over “Koningin Beatrix en Prinses Mabel bedanken Nederlanders voor alle steun na ongeluk Prins Friso.

 1. Weet je Isabel….je haalt iets iets zo goeds aan…
  Het ongeluk was gebeurt met Johan Friso….heb echt alles gevolgd en je hoort helemaal niets meer(,Nieuws) nadat Friso in London kwam te liggen…ik zie het somber in…..denk aan alle gevoelens van de koninklijke familie ….

  Maar ook denk aan ik jullie lieve schatten….aan jou moeder…jou broer….net zo belangrijk….lieve Isabel…zou meer willen schrijven,maar ben het even kwijt….ivm bezoek wat nu binnenkomt..

  Mijn kaarsje blijft branden ..liefs Klaudia XXX

  1. Inderdaad zoals heel veel mensen dat hebben gedaan klopt Klaudia, en ineens radiostilte………………… ik zie het helaas ook somber voor ze in en denk aan de gevoelens van allen in die positie. Afschuwelijk wat je dan door moet maken, als iemand er zo slecht aan toe is, de verjaardag van zijn meisje mist enz ensz.

   Het is niet zo moeilijk om stil te staan bij anderen toch? Dat is onze houvast voor een betere wereld als we dat kunnen, is er iets moois op komst. 🙂

Reacties zijn gesloten.