Jongens gecastreerd binnen RK kerk om homofilie te “bestrijden” de zaak die nog een vervolg krijgt omdat comm Deetman NIETS DEED

Ook dit zullen we nog terug gaan zien deze week, de 2de kamer is terecht woest op deze melding van castratie van in ieder geval 1 jongen in 1956. En dat zal niet de enigste zijn. Godzijdank is de deksel van de doofpot en die deksel voorgoed verbrand. Want laten we wel zijn, ik ben katholiek maar verafschuw de praktijken uit het verleden en HEDEN het gebeurd nog steeds en alles wat vanuit Rome/Vaticaan ons door de strot wordt geduwd. Het geloof zit in ONS niet in de opsmuk, de steentjes en het gebouw maar in ons hart! Ik roep iedereen op om te praten, niet meer zwijgen laat de wereld maar weten wat er is gebeurd zodat ook de onderste steen bovenkomt.

Jongens gecastreerd binnen r-k kerk

AMSTERDAM – Binnen de rooms-katholieke kerk zijn in de jaren vijftig minderjarige jongens gecastreerd.

Dat schrijft het NRC Handelsblad. De jongens moesten zo van hun homoseksuele gedrag afgeholpen worden. In zeker één geval gaat het om een jongen die seksueel misbruikt werd door broeders in een katholiek internaat.

De commissie-Deetman, die het kindermisbruik binnen de kerk onderzocht, werd over de castraties schriftelijk geïnformeerd, maar vermeldde het niet in het eindrapport. Volgens de commissie bevatte de melding ‘onderzoekstechnisch weinig aanknopingspunten voor verder onderzoek’. De krant onderzocht de melding wel en vond aanwijzingen voor nog eens tien gevallen van castratie.

Telegraaf

5 gedachtes over “Jongens gecastreerd binnen RK kerk om homofilie te “bestrijden” de zaak die nog een vervolg krijgt omdat comm Deetman NIETS DEED

 1. Schandalig en misdadig dat dit soort praktijken nota bene in Rooms Katholieke internaten gepleegd werden. Ook begrijp ik Deetman niet om dit te verzwijgen in zijn eindoordeel. Het is goed dat het nu naar buiten is gekomen ook als is het maar het topje van de ijsberg. Voor mij zijn die schijnheiligen nog erger dan beesten. Eerst kinderen misbruiken en trauma’s veroorzaken en daarna beschulden dat ze homofilie willen bestrijden door castratie is toch van de zotte.

  Isabel zou het een idee zijn om net als Wilders gedaan heeft hier een meldpunt te maken voor alle slachtoffers?

  Dat er kerken leeglopen dat verbaast mij niets.

  1. JUIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoewel ik deze aflevering te soft vind daar had ik het gisteren over met Michael van Olffen op twitter het is gewoon zo punt uit en daarbij zijn wij in onze maatschappij hard bezig om homofilie een hokje in te duwen en dat moeten we voorkomen!

 2. Nederlandspokerface wordt meer en meer duidelijk, afschuwelijk wat er allemaal gebeurd is.
  Als buitenlander ben je niet geschokt van het Moe-meldpunt maar van dit soort zaken. Wat een gefrustreerd zooitje is het inmiddels geworden.
  Jongens castreren omdat ze een andere voorkeur hebben. We rekenen het voor het gemak even de R.K. kerk aan, maar ik mag toch aannemen dat de castraties door een arts uitgevoerd is.
  Waar is zijn beroepsethiek? Hadden die artsen ook het brein van een garnaal?

  Wat mij betreft moet men ook onderzoek doen naar de artsen die dit uitgevoerd hebben. Publiekelijk aan de schandpaal nagelen. Ook zo dat de nakomelingen van die artsen die even mee kunnen voelen. Weten hoe besmet hun familie- naam en kapitaal is.

  1. Met excuus ergens in wordpress zit een of andere rare haak die dingen soms niet plaatst, zichtbaar of in de spam gooit…….. Dank voor je bijdrage.

Reacties zijn gesloten.