Robert M noemt rechter vooringenomen en vol truckjes oei dat wordt een afwijzing van zijn wraking

Niet slim en erg ongunstig voor zijn wrakingsverzoek en voor Nederland die met al die woede zit onverlet de ouders en familie van de slachtoffers. De brutale houding van deze gast kost em zijn geloofwaardigheid (voorzover die er was) en een vonnis dat we nog nooit in Nederland hebben gehad. Zo zullen we gaan zien dat arrogantie van een pedo wordt afgestraft.

ROBERT M.: VONNIS STAAT AL VAST rtl nieuws

Robert M. heeft het idee dat zijn straf al vaststaat. Dat zei de hoofdverdachte in de Amsterdamse zedenzaak tegen de wrakingskamer. “Ik heb de hele tijd het gevoel dat het eindvonnis al is geschreven: ik moet nooit meer vrijkomen.”

Besluit wraking A’damse zedenzaak uitgesteld
M. en zijn advocaten hadden de rechtbank in Amsterdam gewraakt vanwege ingenomenheid. De wrakingskamer doet morgenvroeg uitspraak in de zaak.
Veroordeeld door media
Volgens M. heeft niet alleen de rechtbank, maar hebben ook de media hem al veroordeeld. “Ik voel dat het idee is dat als ik in tbs beland, ik waarschijnlijk nooit meer vrij kom.” Robert M. zei dat hem vorig jaar, toen de rechtbank een aantal procedurele zittingen in de zaak hield, al het gevoel bekroop dat het oordeel van de rechtbank over hem vaststond.

Verslaggever Jeroen Wetzels:
“Robert M.: “De rechtbank draait alles zo dat het goed valt bij de samenleving. Wat is dat voor een eerlijk proces?”

Volg Jeroen Wetzels op Twitter
Toekenning spreekrecht
In dat opzicht was de toekenning van het spreekrecht aan de ouders voor Robert M. de druppel die de emmer deed overlopen. Maandag vroegen M. en zijn advocaten die beslissing terug te draaien, omdat de Hoge Raad onlangs in een andere zaak bepaalde dat de rechtbank het spreekrecht niet kan uitbreiden. De rechtbank hield echter voet bij stuk.
Onrechtmatige situatie
Dat was de directe aanleiding voor het wrakingsverzoek. Volgens advocaat Wim Anker laat de rechtbank met dit besluit ‘een onrechtmatige situatie in strijd met de tekst van de Hoge Raad in stand’ die ‘in het belang is van de ouders maar niet in het belang van mijn cliënt’.
Niet vooringenomen
Rechtbankvoorzitter Frans Bauduin zei tegen de wrakingskamer dat de rechtbank niet vooringenomen is ten opzichte van hoofdverdachte Robert M. De rechtbank acht zich niet schuldig aan de zaken waarmee de verdediging haar wrakingsverzoek onderbouwt.
Zelfstandig oordeel
De rechtbank zei een ‘inhoudelijk’ en ‘zelfstandig oordeel’ te hebben genomen. Datzelfde geldt voor eerdere besluiten in deze zaak. “Geen van de beslissingen getuigt van vooringenomenheid”, aldus Bauduin. De wrakingskamer denkt morgen uitspraak te kunnen doen in de zaak.

2 gedachtes over “Robert M noemt rechter vooringenomen en vol truckjes oei dat wordt een afwijzing van zijn wraking

 1. Robert M. eist ook méér spreektijd voor zichzelf, omdat hij het gevoel heeft dat Nederland tegen hem is……Nou, waar zou dat dan toch vandaan komen.
  De kinderen hadden geen recht van spreken toen ze zwaar misbruikt werden. Dit is weer Nederland op z’n best: de dader klaagt steen en been dat hij slecht behandeld wordt en de slachtoffers mogen het opsoppen (als ze nog leven). Er zijn landen op deze aardkloot waar zulke mensen meteen gelyncht worden EN TERECHT…zulke monsters willen wij niet in onze samenleving.
  Het wordt tijd dat het Nederlands rechtssysteem op de schop gaat, zodat de slachtoffers eindelijk de behandeling krijgen waar ze recht op hebben en daders zwaar gestraft worden. Advocaten van zulke daders die de rechtbank wraken moeten zelf ook zwaar gestraft worden…
  Als je 80 kinderen misbruikt/verkracht moet je niet raar opkijken dat de publieke opinie tegen je is en je veroordeeld….
  Ik hoop dat het Nederlands recht de allerzwaarste straf oplegt, en dat is nog niet genoeg.
  Afknallen die eikel….

  1. Ja hij eist de …… (niet voor lezers bedoeld om te lezen, woede ballonnetje) straks deel 2 over hoe ik over deze gasten denk, heb teveel gezien en meegemaakt toen ik bij Zedenzaken werkte en rechtszaken mee maakte. Die arrogantie van die pedo’s is werkelijk een overtreffende trap hoezo eisen ze hebben NIETS te eisen……… en dan het idee van “het kind wil het zelf, tuurlijk 8 maanden oude baby zegt doe maar” schei toch uit.

   Dit soort advocaten, walgelijk ik heb respect voor Mozcowitsch die weigert deze “mensen met rare hersenroerselen” te verdedigen, laat ze toch zwemmen en zichzelf verdedigen, mag in Nederland……. En inderdaad wie verwacht sympathie voor hem muv de stichting Martijn uiteraard.

Reacties zijn gesloten.