Jezus geneest geen kanker……… (spitsnieuws)

‘Jezus geneest geen kanker’

In Nieuw-Zeeland heeft een kerk een reclamebord moeten weghalen, waarop stond dat Jezus kanker geneest. Verschillende kankerpatiënten beklaagden zich over de uitlating.

De New Zealand Herald meldt dat de moeder van een 3-jarige leukemiepatiëntje aan de deur had geklopt bij de reclamecodecommissie. De zin “Jezus geneest kanker” op het bord vond de moeder een regelrechte belediging aan het adres van kankerpatiënten die niet kunnen herstellen.

“Jezus geneest kanker” is nu vervangen door een bijbelvers van Matteüs waarin staat dat Jezus alle ziekten een aandoeningen geneest, zo weet Dagblad Trouw. De moeder denkt niet dat de wijziging enigszins helpt. “Ik denk nog steeds dat die schade kan toebrengen aan mensen die niet genezen van alle ziekten en aandoeningen.”

Of de kerk zijn excuses heeft aangeboden is niet bekend.

Spits

5 gedachtes over “Jezus geneest geen kanker……… (spitsnieuws)

  1. Nou ben benieuwd naar de reacties van anderen en hun meningen………… Kijk de Katholieke Kerk heeft gigantisch veel fouten gemaakt feit en is nog steeds niet in staat om met dat conservatieve gedoe in Rome om normaal te doen……….

    1. Jomani die instralende dame in het blauw die ergens in Canada bomen aan het knuffelen is bedoel je die? Weet je Jan kanker is wel of niet te genezen, ligt aan de vorm en ligt aan je insteek. Soms redt je het soms niet mijn waarschuwing is standaard regulier en alternatief samen prima, alternatief alleen is vragen om moeilijkheden.

  2. Die man was toch jehova? Jemig als die lui uit de kudde vallen gaat het wel met de nodige eh schutting taal was dit ook niet je boekhouder waar je nog geld van krijgt?

Reacties zijn gesloten.