‘Verzonnen’ verkrachting blijkt toch waar

In Nederland bestaat een boek Valse Zeden, het is een boek waar ik GEEN voorstander van ben, de advocaat zal het met de beste bedoelingen hebben geschreven maar snapt er geen bal van omdat ie enkel uit is op het verdedigen van pedo’s en verkrachters. Door dit soort boeken en aanhangers ervan zijn wij nu TE gauw geneigd om te roepen van OCH gaat toch over dit of dat, onzin, kan niet enz enz. Sinds de komst van het boek is er een hoop mis gegaan in zedenonderzoeken, vele slachtoffers zijn onverrichter zaken naar huis gestuurd. Hoewel ik niet van mening ben dat men boeken moet verbieden vind ik nu dat het tijd wordt dat dit boek uit de schappen wordt gehaald ivm de nieuwste technieken EN een betere begeleiding van Zedenzaken op elk front. We zien nu in alle hevigheid hoe erg het gesteld is, denk de Amsterdamse Zedenzaak. Freya opgesloten, kleine meisjes vermoord om seks enz enz. Dus laten we in het vervolg heeeeeeeeeeeeeeeel voorzichtig zijn in het roepen van GELOGEN.

‘Verzonnen’ verkrachting blijkt toch waar

LEEDS – Een Brits meisje dat werd beschuldigd van het verzinnen van een verkrachting, blijkt na twintig jaar toch de waarheid te hebben gesproken.

Dankzij een nieuwe DNA-test kan de nu 33-jarige vrouw aantonen dat ze twintig jaar geleden is verkracht door cafébaas Harry Davey. De nu 65-jarige Davey is veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar en acht maanden.

Eerder ontkende de man dat hij het toen 13-jarige meisje had verkracht in zijn huis in Bradford. Omdat er niet genoeg bewijs was, kon de verkrachter twintig jaar lang vrij rondlopen.
Het meisje werd jarenlang gepest op school en moest zelfs haar ouderlijk huis verlaten omdat haar moeder haar niet geloofde, schrijft de Daily Mail. De rechter was niet mild voor de verkrachter. “Je jonge slachtoffer heeft jarenlang gedacht dat je kon wegkomen met verkrachting. Je hebt haar leven geruïneerd.”
Volg De Telegraaf ook op Facebook, op Hyves en op Google+

2 gedachtes over “‘Verzonnen’ verkrachting blijkt toch waar

  1. als je hoort dat een meisje van 2 jaar met het geslachtsdeel van haar vader mag spelen en je doet daarvan aangiften zegt de agent oh niet moeilijk over doen t.is heel normaal kinderen zijn op ontdekkingstocht…en dus sta je in de kou met je probleem

    1. Zo is het letterlijk in veel gevallen juist door dat boek Valse Zeden van die malloot, toen ik het zag en las werkte ik hier in Enschede bij Zedenzaken, nou ik kan de woede van toen van mijn collega’s toen nog voelen………… hierdoor zijn zoveel dingen anders opgepakt en weggemoffeld dat we nu met die enorme berg rotzooi zitten en slachtoffers die het maar moeten zien te rooien. Te triest voor woorden.

Reacties zijn gesloten.