Whitney Houston stierf aan combi Alcohol, Valium (spierverslapper) en Xanax (anti depresiva)

Op zich niet zo heel erg verbazingwekkend omdat Whitney een terugval had met de drank, vocht tegen een depressie en niet lekker in haar vel zat. Triest is het echter wel. Van Granddame van het podium met een geweldige stem kostte 1 man haar carriere en haar leven door 1 verkeerde keuze……. Uitkijken is de belangrijkste stelregel kennelijk als je zo beroemd bent als zij was, ze vocht tegen alles, verloor alles en wat ons rest is die stem waar we allemaal mee opgegroeid zijn. Ontzettend jammer als je je bedenkt dat ieder jaar heel veel mensen sterven op deze manier tijd dat we mensen veel beter in de gaten houden maar ja wie ben ik. Een roepende in de woestijn….

Witney Houston gestorven door pillen en alcohol

van onze redactie
AMSTERDAM – Whitney Houston is overleden aan een mix van Valium, Xanax en alcohol.

Dit meldt de Amerikaanse website Radar Online. “Valium, Xanax en alcohol hebben geleid tot haar dood”, zegt een bron. “De lijkschouwer wacht op de resultaten van het toxicoligisch onderzoek om te bepalen welke van de drie middelen de grootste oorzaak zijn geweest.”
Volgens de insider is het dus zeer onwaarschijnlijk dat Whitney, die op 11 februari dood werd aangetroffen in de badkuip van haar hotelkamer, door verdrinking om het leven is gekomen.
De resultaten van het toxicologisch onderzoek worden in de komende weken verwacht.